Para, noia

Un relat de: Adonis

Ep! Para, noia, que jo mai em posaré un dels teus tangues! Vas nua i et poses una de les meves camises.

No t'he donat la clau del meu esperit, ni t'he dit en quin doble fons de quin calaix guardo les pel.lícules més porques i les revistes de dones que s'ho munten.

Para, noia, que no tens cap rebut que digui que m'has comprat l'ànima (ni tan sols al Dimoni li vaig voler vendre, i això que ell pagava molt millor que no pas tu)...

No et dic que tu i jo no tinguem quelcom per compartir, però a mi m'agrada la dictadura de la meva anarquia, i el dictador que em mana els dies l'he volgut posar jo al tron.

Para, noia, que la vida és un intercanvi de fluids, tu tries quins, i jo, els que tu vulguis.

Para, noia, que jo m'he plantat amb un set i una sota, set i mig guanyen i tu portes un sis i vols demanar carta...

Para, noia, para.


Si de cas, para.

Comentaris

  • Doncs a mi m'agrada[Ofensiu]
    kookeemonzzzter | 28-03-2005

    Haig de dir que com a relat d'humor és dels que més m'ha agradat que he llegit per aquí (haig de dir honestament que tot i que ja hi he deambulat força, tot just avui he descobert aquesta pàgina).

    El joc de paraules del títol (per què no dir-ho) és el que m'ha empès a llegir-ho. és un relat curt, amè, lleuger, fàcil i original. Absurd? Bé, mireu a Monty Pyton.

  • Més tard...[Ofensiu]
    AnNna | 13-11-2004 | Valoració: 8

    Llegit uns mesos més tard retiro el que vaig dir, doncs hi ha molts relats sense sentit i són igual o més vàlids que els altres. M'he adonat, doncs, que és un relat boig, com molts altres de teus, i que és entretingut, paranoic.
    Vinga...
    aDéu.

  • A vegades...[Ofensiu]
    AnNna | 28-07-2004

    Hola.
    Crec que a vegades masses parides i paranoies poden acabar cansant o fent malbé l'escrit. Res més.

l´Autor

Foto de perfil de Adonis

Adonis

29 Relats

190 Comentaris

84191 Lectures

Valoració de l'autor: 9.01

Biografia:
Vaig nàixer (alguns diuen que vaig aparèixer per generació espontània al costat d'un nan de jardí) un divendres per la tarda.

La meva vida ha estat plena d'èxits amb les dones -per raons evidents- i èxits professionals, per això vaig decidir un dia deixar-ho tot i vendre La Farola als semàfors (de tant en tant també venc mocadors de paper).

Ara vull emprendre -segur que també exitosament- una carrera com a escriptor. Feu-me espai, i us ho passareu bé.

Per cert, de cara a les dones: no penso publicar el meu correu electrònic, ni el meu telèfon, ni cap dada que us faciliti el meu assetjament.