L'home que no tenia temps per perdre (Minirelat que no passarà mai a la història de la literatura catalana)

Un relat de: Adonis

Era, aquest, un home molt ocupat que tractava d'impressionar-se a sí mateix (tan baixa tenia la autoestima) omplint de petites i absurdes anotacions la seva agenda.
Moltes vegades s'inventava les cites, i de fet, ningú que el conegués comprenia d'on venia la seva ocupació, perquè ni treballava, ni tenia vida social, ni família, ni amistats.
Per no tenir, no tenia ni temps per perdre.

Comentaris

  • Temps al temps...[Ofensiu]
    nadàlia | 29-09-2016 | Valoració: 10

    Et comentaria , però m'hi has fet pensar, no tinc temps! Gràcies per recordar-m'ho.

  • Què dius? Què s'inventava cites? uix això em sona...però jo me les invento com a excusa, eh? jejejej...allò que normalment diuen les noies: 'no, ho sento...és que...mmm....(pensa) ja he quedat...potser un altre dia......" quan en realitat no has quedat amb ningú. està molt bé.[Ofensiu]
    Meryl | 05-05-2007 | Valoració: 9

    Ai cony! El comentari és un 'paràmetre obligatori' sembla mentida que no ho sàpiga encara...sóc un desastre...jeje. jo que havia escrit el que havia d'escriure a l'espai per al títol perquè després no em calgués posar-me a pensar el títol que li posava al meu comentari i ja està, però es veu que em volen complicar una mica l'existència havent-me d'inventar un rollo monumental com aquest que acabo d'escriure només perquè no em diguin que falta un paràmetre obligatori per omplir...en fin...a partir d'ara intentaré fer les coses com toquen: títol i comentari.
    Una forta abraçadaa
    Meryl
    PS: crec que és més llarg el meu comentari que el teu relat...jeje...potser m'he passat una mica... ¬¬'

  • Quin riure[Ofensiu]
    magma | 04-04-2007 | Valoració: 9

    M'agrada. Tens molt de sentit d'humor, i això m'encanta, llegir els teus relats és com menjar núvols de sucre, són tan dolços!!

    M'encata descobrir, que després d'un títol tan i tan llarg escrius un breu relat. JEJEJE realment el reu estil és difícil de imitar, i és realment autèntic, m'agrada.

    Encatada de descobrir-te.

    Petons de mâgmâ

  • M'agrada el teu estil...[Ofensiu]
    Ligeia | 18-08-2006

    ...és divertit , original i ben fet (fent referència a tot allò de construcció de frases, vocabulari, etc).
    Et felicito per aquest relat, per d'altres que t'he llegit i per la biografia.

    Encantada de llegir-te!

  • Hola![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 06-06-2006 | Valoració: 9

    No sé què és millor, el relat, la seva introducció o la teva biografia... jajaja! El que sé és que tens sentit de l'humor ;) El mini-relat m'ha agradat força, crec que té un toc irònic i crític que no està gens malament. Avui en dia, sembla que ningú té temps per perdre...

    Un petó!

Valoració mitja: 9

l´Autor

Foto de perfil de Adonis

Adonis

29 Relats

190 Comentaris

83889 Lectures

Valoració de l'autor: 9.01

Biografia:
Vaig nàixer (alguns diuen que vaig aparèixer per generació espontània al costat d'un nan de jardí) un divendres per la tarda.

La meva vida ha estat plena d'èxits amb les dones -per raons evidents- i èxits professionals, per això vaig decidir un dia deixar-ho tot i vendre La Farola als semàfors (de tant en tant també venc mocadors de paper).

Ara vull emprendre -segur que també exitosament- una carrera com a escriptor. Feu-me espai, i us ho passareu bé.

Per cert, de cara a les dones: no penso publicar el meu correu electrònic, ni el meu telèfon, ni cap dada que us faciliti el meu assetjament.