Operació Clítoris

Un relat de: Bonhomia

Tenia la por desviada però dins el cor, i a poc a poquet em vaig adonar que tot era mentida, que tota aquella por no provenia de cap fruït, ni dolç ni amarg. Me l'havia creat jo, simplement. Pensant i pensant. Tenia ganes de descobrir la vida i no ho aconseguia.
Ara m'he adonat que la vida no és res, que no té sentit. És igual un carrer que un altre, com ser vegetarià o no. I no em provoca depressió. En l'únic que crec és en l'indiferència. Ara tinc la gossa a sobre el llit, i no la faré baixar... per què ho hauria de fer? Tampoc m'importa que hi quedin pèls. Escolto Andreu I Els Rumberus i en tinc prou. No sé si sortiré, avui. De fet, si ho faig, no espero trobar res.

Ara de cop tot ha canviat. Ja no sento indiferència. Tinc ganes de sortir després de passejar l'Ira. I Andreu I Els Rumberus sonen molt millor. Em provoquen emoció. Ara sona Pena Negra, del Palmito.
Espero trobar una noia que em faci cas, que és difícil, però tant me fa perque ara estic alegre i animat.

Acabo de mirar l'hora i són quasi les dotze. Vaig curt de pasta, però de tota manera als locals on haig d'anar no s'ha de pagar entrada. M'agrada molt aquesta idea d'estar per casa, que és sortir als llocs de sempre sense saber exactament què passarà.

M'agradaria trobar un clítoris per mossegar.

---

Final: ni sex ni party ( tocar cojones ).

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513859 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.