Olímpia

Un relat de: Flanagan

El collar és l'únic escull que et separa de la nuesa submisa, mentre una infinitat d'ulls, alguns innocents i altres plens de desig, contemplen el teu cos. La sala, els teus marges i l'entorn de la teva figura m'embriaguen d'un vermell que emana sensualitat. I la teva mirada, provocativa i picarona, m'aparta del llarg camí sec que hem recorregut els homes fins al moment de descobrir-te.

Vull penetrar dins teu, Olímpia, vull endinsar-me en els quatre marges que separen el teu món del meu. Em moro per poder substituir l'esclavatge de la teva figura per...plaer. I quan ho faci, la meva mà acompanyarà la teva cap allà baix, on tothom anhela arribar però ningú pot. Ai d'aquesta mà, que com la teva mirada i el teu somriure maliciós, m'indueixen a acariciar la tela bruscament, estripant-la si cal, per arribar fins a tu.

Ets la meva obsessió i seré capaç de qualsevol cosa per entrar dins teu. M'envoltaré del vermell amb qual tant t'identifiques, enfosquiré l'estança on es troben els meus pensaments, m'estiraré en un llit de grisosos llençols davant teu i no deixaré de mirar-te fins que se'm cremin els ulls. I si cal, pintaré tot el meu cos de senzilla nuesa.

Comentaris

  • m'agrada molt[Ofensiu]
    micanmica | 30-08-2008 | Valoració: 10

    la descripció tan acurada i alhora lleugera que fas de la situació, que permet al lector situar-s'hi de ple. Molt ben escrit, i molt ben expressada la passió que desperta el quadre. una abraçada!

  • quanta passió![Ofensiu]
    ATZAVARA | 10-03-2008 | Valoració: 8

    això és el que desprenen les teves paraules.
    passió i desig.
    m'agradaria contemplar la imatge que descrius...
    salut!!!!

  • Hola Alexander[Ofensiu]
    angie | 06-09-2007

    M'he endinsat en el teu raconet privat i d'aquest "Olímpia" et diré que aquest relat d'admiració conté potser massa possessius, per ésser un text curt. Jo intentaria eliminar-ne algun, encara que és difícil, ho sé
    Destaco la frase : "Em moro per poder substituir l'esclavatge de la teva figura per...plaer". Té un to de desesperació i abandonament alhora que m'agrada.

    petonns

    angie