Jocs perversos V: majoria d'edat

Un relat de: Flanagan

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

La llum il·luminava la sala amb una tonalitat vermellosa. L'home, però, no la podia percebre: tenia els ulls tapats amb una vena negra. Estava despullat i amb les mans lligades, que li protegien el sexe. Feia minuts que esperava, nu i dempeus, el moment.
No tenia por. Se sentia excitat, però no solament sexualment, sinó també perquè volia esbrinar fins on podria arribar aquella noia, a qui instruïa des de feia mesos. La relació sempre havia estat de mestre-aprenent i, com succeeix en aquests casos, arriba un moment en què el deixeble ha de demostrar al seu mentor allò que ha après i com ho ha assimilat.
Aquella era una d'aquestes situacions. No era pas un examen, ni tampoc la culminació de l'entrenament. Després d'aquella sessió, continuarien aprenent i experimentant junts. Però com i amb quin ritme ho farien, depenia de la sessió d'aleshores.
Feia estona que l'individu respirava profundament. Al cap d'uns moments, va començar a sentir una olor suau a maduixa. Però era una sensació estranya. A cada inspiració que feia, l'home notava que l'olor augmentava, però era càlida i seca. Va deduir que hi havia una vara d'encens o afrodisíac cremant al saló. Una vara que abans no hi era. La noia havia entrat, silenciosament.
Ell sabia que estava sent observat, i el va sorprendre sentir que allò el neguitejava una mica. Malgrat tot, va continuar quiet, dempeus, esperant el següent pas d'ella.
Al cap d'uns moments, va sentir com si el fum de la vara emergís dels seus peus. L'olor ascendia a poc a poc, sinuosament, pels seus bessons, la cuixa i els malucs, acariciant-li els testicles suaument. Va suposar que tenia la noia molt a prop, subjectant la vara i movent-la a poc a poc, amb suavitat, per tot el seu cos.
No s'equivocava. Notava com l'escalfor pujava suaument per les seves cames, acostant-se perillosament a les seves parts. La respiració de l'home va anar en augment, i com més ho feia, més pujava la vara. Al cap d'uns moments, l'home no va poder contenir un gemec de dolor. Notava que el seu penis emanava fum, i que tenia la vara a pocs mil·límetres dels testicles. Això, però, l'excitava, i mentre sentia aquella lleugera cremor li va començar a créixer, a poc a poc, el seu sexe. La respiració tallada de neguit i dolor es barrejava amb el plaer. La vara seguia recorrent el seu cos, sense tocar-lo, traçant corbes que anaven produint fum i envoltant el cos nu.
De sobte, la vena li caigué del rostre. Els ulls, però, no se'n ressentiren. La llum que il·luminava l'estança era feble, només allò suficient per poder veure-hi. Va notar que el saló, el seu saló, estava lleugerament canviat. Al terra ja no hi havia el parquet, sinó una gran estora amb alguns coixins. Ara comprenia perquè no havia sentit les passes de la noia.
- Ara que tens bon gust, et puc xuclar de dalt a baix- li va dir una veu a cau d'orella.
La noia estava d'esquena a ell i es va ajupir. A poc a poc, tal com havia fet amb la vara, va recórrer amb la llengua els talons d'ell, pujant sense pressa, però sense pausa, llepant cada mil·límetre de la seva pell. Va deturar-se una bona estona al seu cul, dur, ben posat, perfecte. El va humitejar i mossegar.
Tot seguit, va continuar pujant, acariciant amb les mans i la boca la seva ampla esquena, seguint el traç de la columna vertebral, fins arribar al coll. Va començar a besar-lo, mentre les seves mans acariciaven suaument la seva cintura, passant a la part del davant, on les esperava ansiós el seu sexe.
- Vols que el toqui, que el xucli?
- Sí, ama.
La noia el va girar bruscament i, després d'haver-lo mirat fugaçment als ulls, li va donar una bufetada. L'home va inclinar el cap però no va fer cap gest de dolor. Va incorporar-se i va mirar fixament a la dona, desafiant. Ella va aixecar la seva cama dreta i amb un cop de peu, protegit pels tacons, el va llençar al terra.
- Primer: la bufa per dir-me ama. A mi em diràs domina, així de senzill. I la pròxima vegada que em miris d'aquesta manera, t'asseguro que et causaré un turment tan gran que no en pots ni imaginar. Entès?
- D'acord, domina- va fer ell, submís.
- Bé. T'anava a concedir el desig, però ara veig que primer m'hauràs de contentar tu a mi. Xucla'm, i en trenta segons vull tenir un orgasme. Si no ho aconsegueixo, tu avui no tindràs res. Només dolor, t'ho ben asseguro. Fes-ho.


- No em puc aixecar, domina- va dir ell, secament.
Ella es va ajupir, de manera que el seu sexe, cobert només per una mitja, li quedava just a sobre de la boca de l'home. "Temps", va fer ella.
La seva llengua va començar a acariciar la mitja, i també el sexe, de manera circular, des dels llavis fins a l'interior, des de fora cap a dintre. La noia va començar a gemegar, però semblava com si es contingués. 10 segons.
La boca havia entrat tota en el seu sexe, penetrant-la amb la llengua, mentre el seu nas estimulava el clítoris de la noia. En un moment, l' home va treure la llengua per besar directament el seu botó. La noia va deixar anar un crit. 20 segons.
L'home va deixar d'acariciar el sexe per centrar-se solament en els llavis exteriors. La noia semblava que reprimís el seu plaer. 25 segons. Amb un gest brusc, l'home li mossega el clítoris i aixeca, només amb la força del cap, tot el cos de la noia, llençant-lo a terra. 30 segons, i ella esclata.

***

L'home tornava a estar dempeus i amb la vena posada, mentre la noia, ajupida, li començar acariciar suaument amb la llengua i els llavis els testicles, mentre amb la mà emprèn a poc a poc una masturbació. La seva llengua anava de baix cap a dalt, xuclant cada cop amb més intensitat. La mà també ho feia. L'individu va començar a respirar profundament, i ella que se n'adonava, va dedicar-se exclusivament al penis, amb les mans, els llavis i la llengua. De sobte, ella es va aturar i el va mirar.
- Vols tot el premi, esclau?
- Sí, domina.
- Te'l mereixes.
La noia va abaixar el cap i, a poc a poc i amb molta suavitat, es va posar tot el penis a la boca. Va començar a xuclar augmentant en ritme progressivament, apretant els seus llavis contra el sexe d'ell. L'home va agafar-li el cap i va començar a moure el penis i el seu cos com si la penetrés. Els dos van augmentar el ritme, fins que ell ho va deixar anar tot a la seva boca...

***

L'home la va acompanyar fins a la porta. Es van acomiadar amb la fredor habitual d'ell, però quan anava a tancar la porta la noia li va fer un comentari.
- Tinc una sensació estranya.
Ell va aturar la porta.
- Quina?- va dir, encuriosit.
- Crec que no t'he fet prou mal.
L'home es va quedar un moment en silenci, reflexionant la resposta.
- La primera vegada sol passar. De totes maneres, has de saber que no hi ha d'haver càstig o una falta per infringir dolor. L'amo, o en aquest cas la domina, pot fer el que vulgui de l'esclau, tenint en compte que aquest ha de sentir tant dolor com plaer.
- Així doncs, no ho he fet tan malament?- va dir ella, amb un tímid somriure.
- No, no. Gens malament- va dir ell.
Ella s'anava a girar per baixar les escales, però li va fer un últim comentari.
- Saps mossegar bé- va fer-li, amb una mirada picant, i va afegir- no hauria dit que en trenta segons...
Ell va somriure, amb aquella mirada tan freda, però que tan li agradava a ella.
- Oblides una cosa.
- Quina?
- Que tu ja estaves molt humida abans de començar- va dir l'home.
Es van dir adéu, i la porta es va tancar.

Comentaris

  • Bona...[Ofensiu]
    Bonhomia | 15-09-2008 | Valoració: 10

    ...jugada la de l'orgasme en trenta segons.


    Sergi