O tu o jo.

Un relat de: Soliloqui

No puc seguir així. O tu o jo.
No puc seguir amb el joc d'ara tu, ara jo, ara tots dos.
Si vols, et deixo guanyar la partida, i m'acabo d'entregar només a tu. Fes amb mi el que vulguis. Espatlla'm, trenca'm, maltracta'm (si és que encara ho pots fer més), llença'm, mata'm... ja m´és igual.
A mi, ja no em queden forces per llutiar contra tu. Tu guanyes. Mira'm. Mira tot el que has fet amb mi. Acaba de destruir-me. No hi posaré més resistència. Aixó si, fes-ho aviat, perquè anar perdent l'aire a poc a poc és encara més dur.
M'entrego a tu. Ja no intentaré evitar-te (tot i que poques vegades ho he aconseguit). Sóc teva. Ara, decideix ràpid el que fas amb mi. O m'alliberes o em mates. No tens més opcions. Ara més que mai tu, tens l'última paraula. Et deixo guanyar. La victòria és teva. És el que volies oi? Doncs apa, aquí ho tens. Has guanyat la partida, i el premi deu ser que la meva vida acaba de ser tota teva.
Sé que alliberar-me no ho faràs. Doncs ara, dispara. Tira'm un tret. Travessa'm per dins. I que s'acabi aquest malson d'una vegada. Que s'acabi tot. Que s'esgoti el dolor que no em deixa viure.

Comentaris

  • No et matarà[Ofensiu]
    Perestroika | 26-08-2006

    no és tan bona...

    Gaudeix molt més torturant, ja coneixes el seu estil.

    Camí massa fàcil deixar-se vèncer així, no creus?

    Ella a tu no pot, però tu si la pots matar a ella. O creguis o no, jugues amb avantatge

  • <> | 25-04-2006

    sempre és ella..

l´Autor

Foto de perfil de Soliloqui

Soliloqui

52 Relats

100 Comentaris

50085 Lectures

Valoració de l'autor: 9.24

Biografia:
Vaig nèixer una matinada del mes de juny del 1986 entre la boira que caracteritza la Plana de Vic...

Vaig crèixer entre il·lusions , pintant somnis de colors difuminats amb somriures, fins que vaig adonar-me que no es pot viure només de somnis i pinzells de colors de l'arc de sant martí...aleshores, vaig començar a refugiar-me entre lletres i papers...

Llicenciada en biotecnologia però amb alguna vena literària, que encara no sé d'on ha sortit... faig soliloquis sobre paper que problablament no tenen cap sentit...però m'ajuda a truere tot allò que m'ofega dia a dia.... i de vegades, em deixen un xic millor.

Amenaces a l'autora,reclamacions, propostes o... el que vulgueu a:

[[soliloqui_2808@msn.com]]




www.fotolog.com/soliloqui

[[...Y que, por fin, el tiempo borre las heridas. Y tus fantasmas nunca mas vuelvan a verme.]]