Bye bye thief

Un relat de: Soliloqui

Ara que els meus dies són dibuixats amb els pinzells de verd esperança he decidit desprendre'm de tu definitivament (aprofito ara que la vida m'ho permet). M'agradaria enterrar-te, llençar-te al foc o ofegar-te al mar, però em conformo, simplement, en que desapareguis del meu costat per sempre més. I quan dic del meu costat hi podria afegir també, del costat de totes les persones que durant aquests anys també els hi has encapsat els dies.
Jo retorno a la vida -més segura que mai-, tu fes el que vulguis, però fes-ho lluny de mi... i és que jo a tu, ja no et necessito per res.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Soliloqui

Soliloqui

52 Relats

100 Comentaris

50065 Lectures

Valoració de l'autor: 9.24

Biografia:
Vaig nèixer una matinada del mes de juny del 1986 entre la boira que caracteritza la Plana de Vic...

Vaig crèixer entre il·lusions , pintant somnis de colors difuminats amb somriures, fins que vaig adonar-me que no es pot viure només de somnis i pinzells de colors de l'arc de sant martí...aleshores, vaig començar a refugiar-me entre lletres i papers...

Llicenciada en biotecnologia però amb alguna vena literària, que encara no sé d'on ha sortit... faig soliloquis sobre paper que problablament no tenen cap sentit...però m'ajuda a truere tot allò que m'ofega dia a dia.... i de vegades, em deixen un xic millor.

Amenaces a l'autora,reclamacions, propostes o... el que vulgueu a:

[[soliloqui_2808@msn.com]]




www.fotolog.com/soliloqui

[[...Y que, por fin, el tiempo borre las heridas. Y tus fantasmas nunca mas vuelvan a verme.]]