Contradiccions

Un relat de: Soliloqui

A vegades les coses no són el que semblen. Rere cada mirada s'amaga un silenci que crida. Rere cada silenci es difumina una ferida mal tancada. Rere cada ferida vessa una imperfecció.
Rere cada paraula empassada s'amaga una fiblada de por. Rere cada fiblada s'escriu un petit moment de dubte. Rere cada moment es dibuixa un pas envà. Rere cada pas s'amaga un error i rere cada error una fugida.
I el més greu de tot, és que a aquestes altures jo encara gasto el meu temps construint mots encreuats amb els meus propis moviments. Qui espero que els resolgui? Vés a saber, de vegades em dona la impressió que ni jo mateixa en trobo la solució.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Soliloqui

Soliloqui

52 Relats

100 Comentaris

50021 Lectures

Valoració de l'autor: 9.24

Biografia:
Vaig nèixer una matinada del mes de juny del 1986 entre la boira que caracteritza la Plana de Vic...

Vaig crèixer entre il·lusions , pintant somnis de colors difuminats amb somriures, fins que vaig adonar-me que no es pot viure només de somnis i pinzells de colors de l'arc de sant martí...aleshores, vaig començar a refugiar-me entre lletres i papers...

Llicenciada en biotecnologia però amb alguna vena literària, que encara no sé d'on ha sortit... faig soliloquis sobre paper que problablament no tenen cap sentit...però m'ajuda a truere tot allò que m'ofega dia a dia.... i de vegades, em deixen un xic millor.

Amenaces a l'autora,reclamacions, propostes o... el que vulgueu a:

[[soliloqui_2808@msn.com]]




www.fotolog.com/soliloqui

[[...Y que, por fin, el tiempo borre las heridas. Y tus fantasmas nunca mas vuelvan a verme.]]