NOVA CARTA OBERTA DIRIGIDA A QUI MENYS S'HO ESPERA (II)

Un relat de: Jaumedelleida
NOVA CARTA OBERTA DIRIGIDA A QUI MENYS S’HO PENSA (II)

Hola de nou estimada i possiblement encara desconcertada amiga:

Tinc proves fefaents que al seu dia vas poder llegir la missiva que vaig publicar a les xarxes amb el títol: “Carta oberta dirigida a qui menys s’ho pensa”, i destinada a tu, però dirigida al públic en general, per allò de voler saber si haguessis pogut intuir que n’eres la única destinatària. Ja veig què de moment no et vas sentir al•ludida, però vull insistir en l’intent, per veure si aquest segon cop, ho encerto d’una vegada, per la meva part, i tu, finalment te n’adones de la meva intenció.

Pensaràs, en el supòsit de maliciar que en fossis realment la destinatària, que seria molt més fàcil tot plegat, que si realment vull contactar amb tu, per demanar-te el què ja sol•licitava en l’anterior carta, que ho fes directament ja de forma personalitzada i no anar amb tants rodejos i endevinalles. D’acord, podries tenir raó, però segueixo defensant què és tal el temor de preguntar-t’ho i sentir-me rebutjat, que prefereixo veure com va transcorrent el temps sense que hi caiguis en la meva temptativa, i així, no haver de suportar la vergonya de sentir-me dir que no vols superar el grau de coneixença i amistat que ara gaudim, i notar com no sóc capaç de generar-te un augment d’aquesta amicícia.

Puc donar-te moltes més pistes per descobrir d’una vegada, que el text estava només inspirat vers tu. Cada cop més, es pot anar estrenyent el cercle per finalment, puguis i acceptis de bon grat, les propostes que esmentava en la primera carta. Recordaràs molt bé que deia que coincidíem sovint i que ens tractàvem com quelcom més que saludats únicament. Ara ja et puc dir, que estem junts en un grup de whatsapp, i què a més, et tinc també com a contacte individualitzat. Això, ja redueix molt el nombre de possibles candidates i facilita encara molt més, arribis a descobrir a qui realment va dirigida aquesta carta i l’anterior també. Penso que t’ho posaria a sobre massa fàcil, si et digués els dies entre setmana en què solem coincidir.

Per tot el qual doncs, si d’aquesta segona intentada, no sorgeix el resultat que jo m’esperava, no faré cap més pas d’ara endavant que no sigui el que realment el destí ens propiciï, i que faci què ens apropi de forma molt més natural i flueixi millor, i no pas com la volguda per mi, de forma expressa. Segur, en cas de succeir, que el resultat final seria millor que el què he proposat en aquestes dues i úniques cartes.

Espero tenir aviat una grata sorpresa, en veure que n’has descobert finalment el secret d’aquest, per a mi, important entrellat.

Sempre teu, el teu pretendent.

Comentaris

  • NOTA DE L'AUTOR[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 01-04-2022

    He de considerar que els primeres efectes d'ambues cartes, de moment no han donat el fruit que hom esperava, però sí, indirectament, m'arribat com autor dels relats en qüestió, que alguna cosa es mou. No es pot perdre l'esperança

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

728 Comentaris

369840 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com