Nosaltres dos (tema: secrets)

Un relat de: Bufanuvols

Omar té el pèl llarg. Té núvia perquè té el pèl llarg. Jo, ahir, me'l vaig tallar i, de núvia, ja no en tinc.
Omar és alt, més alt que jo. Té un nas arrodonit, tot envoltat de piguetes que hom no diferencia dels porus de la pell; però sí dels grans d'acnè. És de pell morena, d'ulls carregats de vida i no sé si té orelles (existiran darrere de la mata negra i ondulada que acompanya l'esquena a cada pas que fa?).
Diuen que és intel·ligent. Jo crec que no és cert; que els demés som uns beneits. Té els peus lletjos, com el riure fals i deforme que el caracteritza: tan alterós i mancat de credibilitat. Tot i això, m'agrada com riu. Les formes del seu cos estan poc definides, són així com esponjoses, suaus, perfectes - I no és necessari que els músculs es marquen excessivament per tenir una forma bonica- M'agrada la seua esquena i també els pectorals un poc infladets que li atorguen certs trets sensuals i femenins; d'allò més estranys, així és que un tant d'encís els posseeix. Diuen que és divertit. Jo crec que no és cert; que els demés som uns beneits. Tot i això, m'agrada com riu i com em fa riure.
M'ha deixat la Marta. Ell ja no vol seguir amb la Míriam i ha decidit que el millor que podien fer era abandonar aquella relació desapassionada. Demà li ho dirà.
Avui hem establert una hora per veure'ns aquesta vesprada. A les nou en sa casa. No estaran els seus pares. Ahir ja ens vam veure.
No ho conteu, és un secret.

Comentaris

  • Et guardaré el secret... ;-)[Ofensiu]
    Fredegard Dogwood of Shadydowns | 25-01-2007 | Valoració: 10

    M'encanta la descripció que has fet de l'Omar. És sencilla, complerta i sense ser farragosa. També m'han agradat molt les pinzellades d'amor-odi que deixa anar el protagonista a mida que avança el relat. Però el que més bon regust de boca m'ha deixat ha estat aquest final que deixa la porta oberta a una interpretació sucosa.

    Estaré al tanto del que escrius.

    Una abraçada.
    Fredegard.

  • Una descripció...aclaridora[Ofensiu]
    atzabeja | 19-12-2006 | Valoració: 10

    M'agrada aquest relat. Quan l'estava llegint, he tancat els ulls i he vist l'Omar. És com si ja el coneguera... Il·lustres molt bé el seu aspecte físic i et fixes en els punts adequats per a que la descripció no resulte pesada.

    Ara bé, t'he de dir que la teua reflexió sobre la núvia i el pèl llarg no té massa sentit perquè... mira que hi ha gent lletja pel món amb parella! A més, no té res a vore.

    Besets

  • Amb diverses lectures...[Ofensiu]
    rnbonet | 18-12-2006

    ...depenent de l'estat d'ànim; amb una prosa suau´-i sense 'mancances' ortogràfiques-; amb una sintaxi i un vocabulari de gent del 'sud de l'Ebre'; amb un potencial literari que molts envejarien als 16 anys..., has fet una narració 'molt acceptable'.

    Xicon, escriu perquè sí, perquè et diverteix... I guarda i publica -recollons!- si et ve de gana i on et vinga en gana!!! (El negoci editorial és una altra cosa. Pensa-ho també).
    Molta salut i molta rebolica!