Manifest per un món millor

Un relat de: Pol.lux

Com us penseu que seria el món si no fos tan difícil...

Dir t'estimo. Fer una abraçada. No haver de demanar perdó. Confessar que t'agraden els nois. Confessar que t'agraden les noies. Confessar que t'agraden les persones, independentment del sexe. Say I love you. No dir res, només mirar. Plorar sense motiu. Fer un petó sense previ avís. No esperar, avançar-se al temps. Dir què penses i escoltar el que pensen els altres. Dire je t'aime. Trepitjar algú a la discoteca i no disculpar-te. Explicar el que vulguis quan vulguis pel fet que sigui i a qui et vingui de gust, i, sinó, no dir res. Equivocar-te i no passar res. Començar de nou. Desitjar un bon any al juliol. Ich sage ich liebe dich. Donar un regal sense ser Nadal, o un aniversari. Saludar algú que no coneixes. Decidir què vols fer en aquesta vida als sis anys. Decidir-ho als setanta. No decidir-ho mai i simplement viure-la. Decir te quiero. No haver de posar en dubte la innocència de cap persona. Deixar morir. Deixar viure. Deixar parlar. Deixar pensar. Deixar callar i... també deixar opinar. Deixar saltar, córrer, caminar, cavalcar, conduir... deixar estimar... i, sobretot: estimar.

Comentaris

 • un món...[Ofensiu]
  sucdetaronja | 19-11-2006 | Valoració: 9

  un món on sempre pugam 'llegir-te'... moltes coses a fer en aquest món... si tots estimarem un poc més... tot aniria millor, no creus?

 • Dir-ho tot!!![Ofensiu]
  Climenode | 16-08-2006 | Valoració: 8

  Si senyor sense embuts!!! Manifestar tot el que penses i tot el que sents tal i com surt del cor!! m'encanta!!!!!

 • Un bon manifest...[Ofensiu]
  Gorwilya | 16-08-2006 | Valoració: 9

  tot i que de ben segur que si podrien afegir moltes coses més! ;P M'ha agradat el relat, i el "Dir t'estimo" en diferents idiomes hi ha donat un toc diferent.

  Petons i una abraçada!!

  Gorwilya

 • No és tant difícil fer tot això...[Ofensiu]
  PAULA_93 | 14-08-2006

  Potser no tothom ho farà... però pots intentar de fer tot això, sembla difícil però molts cops és fàcil...

  petons

  P@UL@

Valoració mitja: 9

l´Autor

Foto de perfil de Pol.lux

Pol.lux

65 Relats

133 Comentaris

73281 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Vaig néixer la matinada d'un dia de març del 84 en una ciutat que només conec per fotos. Després d'un breu pelegrinatge familiar pel litoral català, sempre cap al sud, vaig anar a espetegar a Vilanova i la Geltrú, on resideixo actualment.

Malgrat la meva vocació per les lletres, una inèrcia gairebé congènita em portà, primer, a fer el batxillerat tecnològic i, dos anys després, em féu decantar-me per l'enginyeria informàtica. Sortosament, un grapat de fulls de calendari més tard, vaig redreçar el meu camí, i vaig cursar alguna cosa en la universitat que duu el nom del polèmic benvolgut Pompeu Fabra.

Quant al meu jo escriptor, mai no he passat de relataire aficionat, i és per aquesta raó que la meva obra es redueix a allò que podeu trobar aquí i a alguna altra cosa tan ridícula que em fa vergonya d'ensenyar.

Als lletraferits:

http://adhucat.blogspot.com