Malena

Un relat de: Naiade

De lluny ja en va reconèixer la silueta. Era única. Ningú li havia fet sentir res d’igual. A mesura que s'hi apropava el cor li bategava cada cop més de presa, podia evocar l’aroma a gessamí que emanava i embolcallava els seus encontres.

Moltes vegades havia volgut trencar aquella relació adultera, que amenaçava la continuïtat amb la seva esposa, a qui s’estimava. Sí, però no podia desfer l’embruix que el lligava a aquella altre dona, la Malena que va conèixer a un “nightclub” de poca monta .

El seu somriure murri, els llavis carnosos del color de les roselles i aquell cos voluptuós guarnit de meuca barata, l’atreia amb passió magnètica. Avui tampoc podria evitar gaudir i sadollar-se fins l’extenuació d’aquella femella.

El joc de l’abraçada fugissera fingint evitar ser reconegut, el coqueteig descarat a la vista dels passatgers del metro, l’excitava d’allò més. Anaven a casa d’ella com sempre, feien el gran recorregut que els portava cap al raval de la ciutat, allà era un desconegut.

Pujaven l’escala rònega i en traspassar la porta.La Malena l’empenyia cap al llit, li lligava els canells als barrots del capçal, refregava el seu cos sobre el d’ell com fera en zel. Amb mirada trapella cercava el fulard amb el qual li taparia els ulls mentre ella aniria jugant a posar-lo més i més calent.
Quan semblava imminent l’ejaculació, ella l’aturaria amb quelcom dolorós i tornaria a començar. Aquest joc podia durar hores i quan a ell ja no li quedava alè, la Malena el deslligava i el deixava fer. Esgotat durava més i ella arribava a l`’èxtasi tan desitjat com difícil d’assolir.

De tots els seus amants, ell, era l’únic que aconseguia donar-li plaer.

Comentaris

  • Un sexe...[Ofensiu]
    AVERROIS | 08-05-2014 | Valoració: 10

    ...fora dels ritus "acadèmics" que ens marca la societat escrupolosa, sempre ha despertat passió, encara que sigui imaginativa. Els que s'escapen fora del camí marcat entren en un joc que poques vegades se'n pot escapar.
    Un relat sensual i eròtic que pot despertar a molts, gelosia de no ser protagonista.
    Mercés pels teus comentaris.
    Una abraçada.

  • Una bona història[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 10-01-2014

    que avança sense entrebancs.

  • Molt sensual![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 09-01-2014

    Un relat amb molta força, amb una història familiar de fons que no per coneguda deixa de resultar atractiva. Veig que la fredor que tots plegats podríem tenir aquest mes de gener ens l'espavilem de meravella amb tantes històries pujades de to. Qui sap si els organitzadors ho van tenir present, haha!
    Et desitjo un bon any, Naiade, amb salut i creativitat, de la qual en segueixes donant bona mostra.
    Una abraçada!

  • bon relat montse ![Ofensiu]
    joandemataro | 09-01-2014 | Valoració: 10

    sens subte els jocs eròtics són un món ocult, molt íntim i ple de misteris que algunes persones necessiten descobrir... per arribar a despertar nous plaers

    salutacions i bon inici d'any !
    joan ;-)

  • Escrit de plaer[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 09-01-2014 | Valoració: 10

    Un relat que va pujant de to a mesura que el vas llegint i que captiva al lector des de la primera linia. Unes descripcions fantàstiques i unes sensacions que produeixen espurnes. Fantàstic! Una abraçada.

    Aleix

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Naiade

Naiade

246 Relats

1711 Comentaris

275201 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Fa temps que escric, necessito plasmar el que porto dins. També m'agrada pintar, pel mateix motiu.
Però escriure per un mateix no té cap gràcia, necessito estar en contacte amb gent que també li agradi i poder compartir i intercanviar opinions, consells.
Varen parlar-me de relatsencatala i aquí estic, satisfeta de formar-ne part.

R en Cadena



(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")


Lèvingir en va encadenar i jo he passat la cadena a orchid i entortilligat. També a gaia1, Follet, Blaumar i Atlàntida

Per qualsevol cosa aquest és el meu e-mail:

mlloretp@gmail.com