Llença la canya

Un relat de: Societat Anònima
Benvinguts de nou al món de les notícies absurdes; o potser hauria de dir del món absurd. El Periódico publica una notícia en la què assegura que “tiracanyes professionals” donen lliçons per aprendre a lligar. El redactor Óscar Hernández és el responsable de la següent informació:

Bernat, de 26 años, y Albert, de 19, entran en la galería que comunica las calles de Tuset y Aribau. Son las 12 de la noche de un sábado. Ángel Daro, su profesor del grupo Seducción Científica, acaba de pedirles que se acerquen a un par de chicas que vienen de frente y están ahora a unos 50 metros de distancia, las paren y consigan su teléfono y un beso de despedida. Los dos alumnos se ponen manos a la obra. «Es la práctica más difícil, ya que parar a dos mujeres que caminan en una dirección determinada, en la calle, es más complicado que abordarlas en la barra de un bar», explica Daro, que imparte clases para ligar en toda España, junto a Héctor Latorre. Ambos han formado a unos 200 alumnos en dos años.

Bernat y Albert se aproximan sonrientes, y en diagonal, hacia las chicas ( «no hay que cerrarles el paso, debemos dejarles una salida, sin asustarlas», dice el profesor). Y los dos chicos comienzan a hablar. A los pocos minutos ellas ya están a unos centímetros. Albert incluso tocar el brazo a una de vez en cuando. Ellas no paran de sonreír. Una les facilita su Facebook. La otra aún recela. Los ligones se despiden con una sonrisa y un par de besos y se reencuentran con Daro para analizar la jugada.

He tafanejat el lloc web de Seducción Científica i resulta simplement surrealista http://seduccioncientifica.com/ Trobareu molt material didàctic (llibres, vídeos, àudios…) i la realització de cursos i tallers. Entre els tallers que s’anuncien hi ha Disuelve tus miedos, Desnudo direccional i Seducción de día. Disuelve tus miedos? On? En Ginebra? Vodka? Tequila? O en una combinació dels tres? Desnudo direccional? Què és? Treure’t els gallumbos sempre en la mateixa direcció? I Seducción de día? Llençar la canya en hores d’oficina? Uf… ben estrany tot plegat.

Però el millor del lloc web és el vídeo de presentació. Surt un paio que gesticula més que una hostessa de Ryanair i que parla amb una veu tan impostada que un dia es quedarà sense oxigen i li haurà de fer el boca a boca la pròpia Carmen de Mairena.

No ho sé… jo no sóc una dona però a mi em ve un paio parlant-me amb aquests aires de Lecquio del tres al quart i surto fugint. Déu n’hi do amb el coaching dels pebrots. Desconec què pensen els psicòlegs professionals però tinc la impressió que sota la parauleta coaching s’amaga un exèrcit d’aprofitats que només volen treure-li la pasta a la gent. I és que acabaran sortint persones disposades a fer coaching… no ho sé… per aprendre a escriure blocs. Ah, per cert? Us he parlat del meu mètode? Sóc l’Àlex Ribes i des de fa vint anys em dedico al coaching de blocs. He impartit conferències per tot el món i els meus llibres han estat traduïts en centenars de llengües (incloses les llengües lenmichí, àlgiques i xinques). No les coneixeu? Jo tampoc. Però el meu mètode és perfecte. Si voleu més informació podeu enviar un SMS al 5555 posant la paraula vullqueemtimin.

Comentaris

  • Tu tries....[Ofensiu]
    nadàlia | 22-01-2012 | Valoració: 9

    Sí podríem dir que avui, amb aquest sorgiment sobtat de les noves tecnologies hi ha molts mons que mai no gosaríem haver explorat, vull dir molta palla per no dir una altra cosa. De fet si no hi hagués ordinadors poder , ara mateix, estaria parlant amb una ami/ga, amb un dels meus fills o amb la persona que m'acompanya cada dia al meu costat o fent moltes altres coses també profitoses però que ens permetrien conéixer-nos de veritat...tot plegat vols dir que no és un bluff!, o una altra "bombolla". No tot poden ser avantatges com el fet de poder llegir relats interessants i donar l'opinió, però avui la dificultat està en la tria, si triar no és fàcil, mai no ho ha estat, però ara gairebé és EL GRAN REPTE.

  • Hi ha moltes[Ofensiu]
    free sound | 22-01-2012 | Valoració: 10

    coses absurdes,
    i això és el que ven...
    Seguir la corrent,
    no voler ser diferent...
    M'agrada la gent que es qüestiona les coses...
    Ara li diuen món actual,
    per no dir: Està tot fatal!!!
    Endavant.