L'Eva

Un relat de: res al cap
Sempre seu a primera fila i si pot just davant d'ell, i és que l'Eva n'està molt del seu mestre de "Filo".
Ell just comença a donar classes pq la carrera la té acabada en aquella mateixa Universitat i com sempre va ser un gran alumne li proposaren exercir just finalitzar els estudis.
L'Eva és a l'últim curs i els dos, jovenets i guapets es busquen els ulls fora i dins de classe...i se'ls troben sovint, tan sovint que comencen una relació tan forta que en acabar l'Eva la carrera es casen i a l'any tenen una filla, l'Agnès... els dos perden el cul per ella!!!
Però amb el temps l'Eva es cansa d'ell i la relació acaba, sense discussions ni retrets llords que sorgeixen del no-res. Decideixen separar-se. La nena és tan menuda que no s'adona que durant un breu temps va tindre un pare que l'estimava, l'acaronava i cantava sempre que podia i ara ja no hi és.
L'Eva n'és molt de cabuda, valenta i a cops capçot com ho va ser en decidir que no volia un pare per l'Agnès. Ja s'ho manegarien elles dos com fos!!!
Ell queda sol i ella marxa amb la nena ben petiteta a una altra ciutat, lluny i sense deixar cap pista pèl mig que pogués fer-li saber a ell on és la seva estimada Agnès.
Dos mesos després ja sta en mig d'una altra relació i és que l'Eva sempre ha sigut molt fogosa i receptiva amb els homes. Aquest cop ell és una mica més jovenet i estan taaaaant enamorats que passat un any i escàs tenen una criatura, un noi ben maco i fornit.
La relació es complica al cap de cinc anys i decideixen que ja hi ha prou de discutir davant els nens, que és molt millor acabar amb tant crit i tant insult per dins de casa, així que ell fa maletes i fot el camp lluny. Es desentén dels dos nens i desapareix. Ni tan sols un petó al llit mentre descansen tranquil·lament sense saber que l'endemà el seu pare ja no hi serà!
Els anys van passant i l'Eva entra i surt de relacions amb més o menys durada, però sempre amb criatures beneplàcidament concebudes i que amb el temps veuen com mai tenen la figura paternal que haguessin volgut. Ella és feliç tot i que li agradaria trobar algú amb qui passar junts la resta de la vida i tallar-se les ungles dels peus l'un a l'altre quan arribi el moment o eixugar-se els culs quan el cos no sigui capaç de fer el gest necessari per arribar tot sol.
Avui comença l'últim curs de carrera l'Agnès i envoltada dels companys i tota la incertesa de saber que en farà de la seva vida quan estigui llicenciada escolta a qui serà el seu mestre de "Filo" tot aquell curs. Un home molt atractiu, maduret (com li agraden a ella) que amb els ulls troba una mirada sensual a primera fila i desperta en ell uns records els quals creia perduts des que va conèixer fa ja uns anys a l'Eva.

Comentaris

  • Aquest profe...[Ofensiu]
    Follet del foc | 06-06-2021 | Valoració: 10

    Sóc l'únic que ha posat la cara del Francesc Orella al profe de Filo?

  • Eva/Agnès[Ofensiu]
    Prou bé | 05-06-2021

    Gira el món i torna al born....potser és l'Eva que no té gaire al cap! Bon relat que et porta com si res allà on tu vols.

Valoració mitja: 8