El masturbador

Un relat de: res al cap
Tan sols té al cap la porta de casa i preparar el kit sencer d'aparells sexuals per poder arribar al clímax.
Passen les parades de metro una rere l'altre mentre en Xask visualitza el seu proper orgasme enfront la pantalla de l'ordinador. Tant li fot la covid ara mateix o la gent que passa a prop seu i li toca la mà. Tant li fot qui li parla a pocs centímetres sense mascareta o qui li tus a la cara regalant capellanades a dojo. La veritat és que li queda lluny la feina de casa seva i el trajecte en metro es fa llarg els dies com els d'avui on la seva preocupació més propera és poder ejacular tenint al cap a la nova companya de feina. Deu ser uns 5-6 anys més jove que en Xask, i decidida, valenta i responsable treballant. Però a ell això no l'interessa mínimament perquè té en ment el ritme boig de les seves natges en caminar acompanyant les dues enormes i rodones mamelles que ballen al ritme del seu taló d'agulla.
Ja de petitet es fregava el penis amb pòsters mida gegant de les noies que omplien portades a revistes polítiques com < l'Interviu>, o revistes d'adolescents que omplien pàgines donant consells sobre les relacions amoroses i, fins i tot, incloïen encanteris per poder aconseguir la persona que et feia perdre la son i també treia altres fluids del teu jove i inexpert cos! Quina meravella de paper imprès!!!
Clau al pany, dues voltes i cap a dins. La ment li va 100 i el cor a 1000. Si ara mateix la tingués davant seu probablement trauria bromera per la boca al mateix temps que l'ull esquerre li aniria fent pampallugues com un boig. Perquè en Xask, a l'hora de la veritat, en moments com aquest (sempre que no sigui a canvi de diners) s'enfonsa i queda mig inconscient davant tanta excitació. I no és perquè el seu penis necessita una gran quantitat de sang per poder alçar-se imponent i brillant, no.
Avui farà anar el masturbador més car que té. La situació ho mereix! O millor caragolar aquell vell matalàs del quartet de l'entrada i ficar el penis per qualsevol esquerda abraçat a ell com si fos un cos femení!?!?! La idea l'entusiasma i ho fa! És a la catifa del menjador amb totes les coses arramblades per poder tindre mobilitat i no patir les sempre odioses estrebades musculars a l'esquena, cames o als dits dels peus que s'amunteguen un sobre l'altre sense folre ni manilles. Ja la té dins, i deixa anar tot el pes del seu cos damunt el matalàs que s'aguanta caragolat amb una vella corda. Vist del darrere la imatge és lletja. Vist del davant és molt estranya. Amb una perspectiva aèria no s'entén res del que es veu, i si fiquéssim una càmera interior al matalàs la imatge seria patètica!
En Xask empeny i empeny mentre imagina que aquell pobre matalàs és un cos femení amb natges i mamelles com les de la nova companya de feina, però no se'n surt. Avui no.
Així que decideix deixar l'invent i passar a la "Manola" de tota la vida. Rural i prehistòrica. Sense lubricants i sense res més que la pell endurida de la seva mà dreta i la seva cigala abraçada pels seus cinc dits (les palles amb tres dits són de corre-corre a l'ascensor).
Sua, molt, massa. Està vermell tirant a lila!!!Tot ell tremola al mateix ritme que el "Chum-chum" de la palla que es fot genolls a terra i no sap si podrà aguantar gaire més aquest ritme trepidant. L'avantbraç comença a endurir-se i l'ombro li fot un soroll intern com de rovellat que el té enfurismat. Són ja 3 minuts seguits d'un esforç descomunal on tot el seu cos (forat del cul inclòs) es troba rígid com una fusta! Sap que ja gairebé ho té. Accelera i el bíceps s'unfla! Les gotes de suor li regalimen per tota la cara i el cos, arribant al seu membre i fen la funció de lubricant natural (això si, Saladet) i que l'ajuden a concloure taaaaaanta feina. Ejacula a la catifa i no ha posat mocadors de paper per no embrutar-la. Avui ha ejaculat més del que en ell és normal i s'ho mira preocupat i pensatiu. No creu que sigui fàcil de netejar tot allò. Al seu voltant en té una de grossa muntada. El matalàs, lubricants, el masturbador de luxe, mobles arramblats de qualsevol manera, calçotets bruts a la butaqueta de la iaia...i la iaia asseguda a la butaqueta amb l'ull esquerre fent-li pampallugues i treien bromera per la boca.

Comentaris

  • Gràcies pel comentari[Ofensiu]
    res al cap | 07-10-2021

    :))

  • brutal amb final divertit[Ofensiu]
    EMBOIRAT | 07-10-2021 | Valoració: 7

    Molt de mascle que necessita alliberar la tensió ràpidament. Em sembla haver viscut situacions similars, però lo de la iaia al final!!! de traca i mocador. Ja.ja,ja