La sorprenent arribada de l'home a la Lluna

Un relat de: crohnic
Han transcorregut molts anys des d’aquell dia però encara tinc la imatge gravada a la memòria. Recordo amb tota mena de detalls la cara atònita del pare i la mirada esporuguida de la mare mentre contemplàvem com aquell home sortia de l’astronau. Jo, que encara era molt menut, no acabava de ser conscient de la importància de tal esdeveniment.

Equipat amb un voluminós uniforme blanc, aquell home feia una passejada pel sòl lunar. Acte seguit descendia una altra persona de la nau espacial i entre els dos clavaven una bandera a la superfície com a símbol de la conquesta. Malgrat que temps enrere havien enviat algunes naus especials robòtiques dissenyades per realitzar mesures d’investigació científica, aquella era la primera vegada que un humà trepitjava la Lluna.

Mai de la vida podré oblidar aquell dia històric. És impossible d’aconseguir-ho, tenint en compte que allò va ser el que va ocasionar que la meva espècie i jo emigréssim cap a Mart per tal d’evitar ser descoberts pels humans. Tot feia presagiar una colonització humana de la Lluna en un període no massa distant.

Instal·lats des de llavors al planeta vermell, mai hem gaudit d’una tranquil·litat absoluta. Han sigut nombroses les sondes que ens han enviat els humans amb l’objectiu d’estudiar el planeta. Malgrat tot, estic convençut que mai han trobat cap indici de la nostra existència, som extraordinàriament cautelosos. Ara bé, sempre vivim amb la por al cos, pendents que els capritxosos terrícoles no s’entestin en voler arribar personalment a Mart igual que van fer abans a la Lluna. Per sort, l’arribada de l’home a la Lluna ens va servir d’experiència i ara ho tenim tot a punt per si, arribat el cas, cal realitzar una fugida d’emergència. De ben segur que quan això succeeixi no ens agafarà de sorpresa.

Comentaris

  • Sorprenent![Ofensiu]

    Un final sorprenent i una història ben trobada! Felicitats!

  • Molt bona aquesta![Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 21-03-2014

    En el primer paràgraf estava fent comptes de quina edat devies de tenir tu mateix en aquells dies, i quan he seguit llegint i m'ha caigut la vena dels ulls... m'he rigut a gust. Ens ensarrones molt i molt be!
    Un relat de ficció històrica i amb mirada al futur, molt original el teu relat històric, des d'un punt de vista insospitat.

    Felicitats!

    Ferran

  • ciència-ficció fantàstica[Ofensiu]

    M'agrada aquesta versió de l'arribada de l'home a la Lluna i l'explicació d'una possible emigració extraterrestre a Mart. Com a amant de la ciència-ficció et felicito :) Bona sort en la convocatòria :)
    Edgar

  • Història-ficció[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 20-03-2014 | Valoració: 10

    Magistral Crònic i original! El principi més descriptiu i el final més de ficció fantàstica fan d'aquest escrit un relat bestial. I acabes pensant, i ara on aniran? Més no es pot dir i insinuar en dos minuts. Una forta abraçada.

    Aleix

  • Amb aquests...[Ofensiu]

    Amb aquests “llunàtics” no hi havia pensat pas.
    M’has ben sorprès. M’has fet somriure. M’ha agradat
    —Joan—

l´Autor

crohnic

43 Relats

273 Comentaris

192249 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Potser seria hora que actualitzés la biografia ja que no la tocava des del dia que vaig començar a penjar relats...
Nascut als 80 i aficionat al bon cinema, la música (els meus gustos són variats, tant m'agrada la música heavy com els cantautors catalans), el Barça, la muntanya,... Enamorat de Girona i d'escriure (llàstima que no sempre es disposa del temps necessari per fer-ho) i orgullós de ser català...
Però bé, continuo pensant que parlar de mi no és important, prefereixo que parlin els meus relats... De totes maneres, amb major o menor mesura, crec que els relats sempre et donen algun indici per saber com és la persona que els ha escrit...
Gràcies per llegir-me i comentar-me...
Salut i relats!!