Prínceps, princeses i gripaus

Un relat de: crohnic
La primera en fer públic el seu enllaç va ser la princesa Elionor. L’escollit va ser un formós príncep de mirada encisadora. La seva cosina, la princesa Margarita, va ser la següent. En el seu cas va elegir un príncep de rostre harmoniós i de somriure irresitible. La princesa Blanca tampoc va ser menys, el seu futur marit es distingia, a banda de per un tors escultural, per la seva elegància. Fins i tot la princesa Maria, rondinaire i poc agraciada, va contraure matrimoni amb el príncep més atent i bondadós que havia trepitjat mai aquelles terres. D’aquesta manera, en pocs mesos, es van anar esposant la resta de joves princeses de la contrada.

Desconcertada per l’increment de casaments, la princesa Beatriu es moria de curiositat per saber d’on havien aparegut aquell reguitzell de prínceps d’alta categoria. Per despendre’s d’aquell neguit, va decidir que faria una visita a la princesa Elionor amb la intenció d’esbrinar on havia conegut aquell adonis. Elionor, en un acte de sinceritat i després de demanar-li discreció absoluta sobre el tema, va confessar-li que tan el seu príncep com el de les altres sobiranes eren simples gripaus convertits gràcies a un petó.

A partir d’aquell dia, Beatriu es va posar a besar de manera compulsiva amb l’esperança que aquell encanteri també li donés bon resultat. Va efectuar tota mena de petons: apassionats, llefiscosos, innocents, melosos, sensuals, inacabables, de cargol, robats... Inclús, com a mesura desesperada i molt a contracor, es va atrevir amb un petó negre. Però tots els intents van ser infructuosos. La pobra princesa Beatriu estava condemnada a passar tota la vida al costat del seu rabassut i malcarat príncep. Malauradament, Elionor no havia pensat a explicar-li que l’encanteri mai funcionava al revés.

Comentaris

  • Boníssim!![Ofensiu]

    He llegit el teu relat de "Semblances" i m'ha captivat. He pensat de continuar llegint-te. Aquest ha estat el segon relat i m'ha semvblat molt enginyós. Els contes tradicionals són una mina! Enhorabona!

  • Boníssim!![Ofensiu]

    He llegit el teu relat de "Semblances" i m'ha captivat. He pensat de continuar llegint-te. Aquest ha estat el segon relat i m'ha semvblat molt enginyós. Els contes tradicionals són una mina! Enhorabona!

  • Croac-croac![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 24-04-2014 | Valoració: 10

    Heus aquí un relat com un cabàs! Prínceps i princeses encantats per tripaus o viceversa, ja m'he perdut! Però tant és; he gaudit com un gripau o un príncep encantat. Un final made in Crònic, sorprenent i divertit. Una abraçada.

    Aleix

  • Bona![Ofensiu]

    Jugues amb el conte clàssic d'una forma original i divertida cosa que li dóna encara més valor. Felicitats pel relat! I molt bona sort en la convocatòria :)
    Edgar

l´Autor

crohnic

43 Relats

273 Comentaris

192168 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Potser seria hora que actualitzés la biografia ja que no la tocava des del dia que vaig començar a penjar relats...
Nascut als 80 i aficionat al bon cinema, la música (els meus gustos són variats, tant m'agrada la música heavy com els cantautors catalans), el Barça, la muntanya,... Enamorat de Girona i d'escriure (llàstima que no sempre es disposa del temps necessari per fer-ho) i orgullós de ser català...
Però bé, continuo pensant que parlar de mi no és important, prefereixo que parlin els meus relats... De totes maneres, amb major o menor mesura, crec que els relats sempre et donen algun indici per saber com és la persona que els ha escrit...
Gràcies per llegir-me i comentar-me...
Salut i relats!!