La política

Un relat de: Bonhomia

Organització social. Missatges subliminals o entreteniment intel.lectual. Jerarquies. Però tot seu. Tot és propietat dels polítics. I dels banquers. I de la burgesia.
Mentrestant ( per a qui no compta la política hauria de ser lliure ), s'arrossega per tota la capa superior d'aquest planeta la gran multitud ( la gran majoria ), cossos contaminats, cossos torturats, cossos malalts alimentats per merda,... i no hi ha lloc per a la rebel.lió, perque sempre guanya el poder polític. Però la desesperació també la fabrica.
Occident és molt bonic, l'Occident dels rics ( màfia ), es veu a la tele. Estem enganyats per l'efecte de la mentida, que és la senyora de tot el que sona. I mentre a vegades creiem que som feliços, el món es perd en la seva agonia.
Es parla de canvis, però la humanitat es degrada a un ritme vertiginós.
Cinc paraules d'un polític són Occident, milions i milions de persones víctimes del verí de l'edifici de la més crua crueltat són la realitat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515527 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.