LA PESQUERA

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
Jo he sigut de sempre enemiga de casaments i del xou que representa. Més aquest dissabte tenia un que per mi podia ser plaent.. El lloc l´ estany de Banyoles en una de les pesqueres de la riba.Son familiars propers del meu home i el seu tarannà afable una mica hippie el feia agrados per mi. Se que hauríem gaudit molt de la festa. El indret el feia refrescant en la canicula que passem. El destí vol que no trepitgi amb les meves sandàlies noves el terra de la Pesquera més gran del estany. El meu marit no està per festes i saraus, malgrat li feia molta ilusio com a bon banyolí, trobar tota la família en un indret màgic de Goges i Dracs i potser Monstres marins.
Primer la salut , la seva alergia no li permet, pitjor per ell. Jo que soc tant sols la seva acompanyant a la festa miro de cua d' ull el vestit una mica ibicenc que pensava posar-me. Un altre dia serà, m' hauré perdut la festa, però se que tard o dora aniré a Banyoles a felicitar la parella i la seva petita que precisament dissabte cumpleixen un any.

Comentaris

  • Bonic[Ofensiu]
    Karin | 15-07-2016 | Valoració: 10

    Empreses sentiments

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

326105 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.