La cursa

Un relat de: GGB
Sona el despertador. Salto del llit. M’estiro. Badallo. Em frego els ulls. Agafo la roba. Entro al bany. Faig un pipí. Em despullo. Salto dins la banyera. M’ensabono, m’esbandeixo, m’eixugo. Em vesteixo. Obro la finestra. Respiro. Entro a l’habitació de les nenes. Les desperto suaument. Vinga amunt, que és tard!

Baixo corrents les escales, trec els entrepans del congelador. Preparo tres bols de cereals amb iogurt i fruita. Esmorzem. Ens rentem les dents. Repassem si ho tenim tot i baixem al garatge. Òndia, la bossa d’esport!

Les porto a l’institut. Em tiren un petó mentre marxen. Continuo la ruta. Miro el rellotge, arribaré a l’hora. Dono tres voltes per trobar aparcament. Agafo els estris. Tanco el cotxe. Començo a caminar cap a l’escola. Em giro. Ja havia tancat!

Entro, pujo les escales, saludo. Deixo la carmanyola a la nevera. Me’n vaig a la classe. Entren els alumnes. Parlo, escolto, aconsello, escric, amonesto, explico, ric, m’enfado, pregunto, renyo, responc... Arriba l’hora de l’esbarjo. Surto al pati i respiro. Agraeixo la mica de sol mentre vigilo el joc dels nens i nenes. S’acaba el pati. Pujo a la classe amb la fila al darrere. Torno a parlar, escoltar, riure...Sona el timbre. Adeu, fins la tarda!

M’afanyo per arribar a la sessió de claustre. Escolto, parlo, discuteixo, opino, penso, rebato... S’acaba la reunió. Dinem. Torno a la classe. Engego, ensenyo, mostro, demano, aclareixo, miro, valoro, gaudeixo... Sona el timbre. M’acomiado dels nens. Recullo les coses. Ja me’n vaig, fins demà!

Busco el cotxe. Paro al supermercat. Vaig cap a casa. Entro al garatge. Agafo la compra. Hola nenes! Com ha anat el dia? Bé, mare! I a tu? Fan els deures. Preparo el sopar. Sopem. Ens expliquem la jornada. Mirem una sèrie. Se’n van a dormir. Poso el rentaplats. La rentadora. Corregeixo proves. Preparo feines. Em rento les dents. Em poso el pijama. Em fico al llit. Llegeixo una mica. Finalment, dormir!

Quina cursa la meva! I els de la colla em diuen que l’esport no va amb mi...

Comentaris

  • Un dia qualsevol[Ofensiu]
    Magdala | 22-12-2021

    Una cursa de vint i quatre hores esgotadora, i molt real!!

  • Una cursa precipitada: [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 22-12-2021 | Valoració: 10


    Això sí que és una cursa molt ràpida. Unes descripcions de tot un dia, sense parar, fins que arriba a casa i després de sopar a dormir. Els xiquets ben servits estan.
    Enhorabona, GGB. L'haguera posat un 100.
    Que passes un bon dia i BON NADAL.

  • Uffff!![Ofensiu]
    Prou bé | 21-12-2021

    Explicat fil per randa és evident la "cursa". He acabat esbufegant. Tal com també em passava a l'època de practicar aquest esport!
    Molt bon relat en fer-nos viure amb tan realisme un dia qualsevol d'una mare qualsevol que té fills i treballa fora de casa!
    Sort
    Amb total cordialitat

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El relat, malgrat que no l'has marcat pel concurs te l'acceptem i no cal que el toquis de com està. Però el mes propvinent no t'oblidis de marcar la casella del concurs quan l'enviïs a publicar.


    Comissió XII Concurs ARC de microrelats

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament, entra a concurs.


    Gràcies per participar.


    Comissió XII Concurs ARC de microrelats