La culpa es vostra. 2ª Part La mentira de la meva germana

Un relat de: Manuel de Lino

Estimat Lluís, aquet mati me he connectat a la web i . . . ho sorpresa, he vist a la meva germana contant la seva vida.
Però quina cara mes dura que te.!!!
No et creguis res del que diu, tot es una continuada mentida, jo et faré cinc cèntims de la seva vida.
Nosaltres venim per part de pare de la molt il·lustre família de Monterrey i de part de mare dels Coiba, Teníem una casa pairal a Cuba, on som encara avui dels mes respectats contribuint al desenvolupament de la nació.
El meu pare va volguer venir a la madre patria, i es va quedar desprès de deixar embarassada a la meva mare una anglesa contesa de Marlborough. Res de l'altre mon, per que la fortuna la tenia el meu tio Sir Winston.
La meva germana va ser sempre la mimada, ja de petita li deien la rosa mentolada, mentre jo era el bisonte de la família, a dures penes.
Va passar el temps i van vindre noves modes, la meva germana, sempre amb el vestidet blanc i la seva faldeta curta de color groc va triar males companyes i de aquí li va venir el seu primer disgust. Es va casar amb un ros afeminat un tal Dunhill, que en un tres i no res es fonia a les mans. Això li va causar molts trastorns psicològics que els vam tenir que pagar entre tots.
Jo hem vaig dedicar als negocis amb el govern i la veritat desprès de tenir un Ducat en vaig dedicar al contraban i vaig fer una petita Fortuna.
Quan es va morir el meu pare, jo vaig heretar el títol de baró de Rosli, mentre la meva germana per les seves males influencies es va quedar en simplement una senyoreta.
Es ella la que fa el mal, per que tot el dia va de ma en ma i passa de una boca a l'altra, jo em relaciono casi sempre desprès de dinar, i pogué ser de un bon dinar.
Estimat Lluis et dono les gràcies per donar-me la oportunitat de pogué contar la veritat de la meva vida. Jo se que tu de alguna manera hem faràs cas. I si vols ens veiem demà desprès de dinar.
Serà un plaer.
Afmet..



Comentaris

  • Comentari sobre un no comentari[Ofensiu]
    Biel Martí | 14-04-2005

    Manué! Estas desparegut i per això et deixo aquest comentari. M'interessaria que et possessis en contacte amb mi, si us plau.

    Biel Martí (rarus80@hotmail.com)

    Gràcies