La cabana

Un relat de: Amalasunta
No m'ho esperava quan he entrat a l'estança. Em volies ensenyar la cabana de llenyataires que hi ha amagada dalt del turó, ens hi hem atansat fent un passeig i m'has fet esperar que revisessis que tot estava bé, poc em pensava que em sorprendries així.

He entrat decidida i quan t'he vist allà assegut sobre la manta, completament nu i mirant-me divertit no he sabut com reaccionar. Les galtes m'han envermellit de cop, I una escalfor m'ha inundat el cos, en part per vergonya i en part per excitació. No imaginava que el primer cop que et veiés despullat seria així.

Passat el moment inicial, no he pogut evitar somriure i ens hem contagiat el riure tots dos. Amb un gest m'has convidat a acostar-me i indecisa m'he ajagut al teu costat. Sentia que em sobrava roba, que estava fora de lloc.
Tot això ha durant segons, perquè així que he estat prou a prop els nostres llavis s'han entrellaçat en un diàleg de petons, les mans s'han dedicat a recórrer la pell, primer tímidament, després amb més decisió.
Sense deixar de besar-nos m'has acostat cap a tu fins a acabar seguda sobre teu. La faldilla que porto deixa prou llibertat de moviment, i tot i que encara porto tota la roba puc sentir la teva pell en contacte amb les cames. El teu sexe dur fa estona que em prem per sobre de les calcetes i la pressió que exerceix m'accelera la respiració. Aprofites el moment per tibar-me amunt la samarreta.

Els teus llavis deixen els meus per començar un petit recorregut de petits petons, des dels meus llavis fins al coll, repassant cada centímetre, sense pressa. Les mans ressegueixen el costat I la vora dels sostenidors, buscant el límit de la roba. Un dit s'escola per sota com a preàmbul de què vindrà. Ja s'escolten alguns esbufecs. Arriba el meu torn de petons i et començo a resseguir també el coll fins a arribar a una orella, on m'entretinc mentre noto com t'acceleres. Noto els teus dits àgils com em descorden el sostenidor, que cau a terra sense que li dediquem el més mínim interès. Em mires amb delit, i m'agafes els pits amb els palmells de la mà ben oberts, estrenyent suaument com si els volguessis agafar.
Els nostres llavis es busquen de nou i les llengües lluiten entortolligades en una guerra on ningú vol guanyar. Per sota de la cintura, els nostres comencem un ball involuntari, movent-se rítmicament amunt i avall, refregant-se encara amb roba pel mig. Tanmateix, ja noto la humitat enganxifosa i el desig de desempallegar-me d'ella creix a cada instant.

Com si endevinessis els meus pensaments abaixes les mans fins al maluc i agafant les gomes de les calces pels dos costats fas el gest de tibar a baix. Em moc per facilitar-te la tasca i aviat el que em quedava de roba interior acaba a terra, al costat dels sostenidors. Estic pràcticament nua, tret de per la faldilla, que sembla no molestar-te. Encara diria que t'agrada que encara la dugui posada. Ens somriem i em torno a atansar més a tu. Sense impediments de roba puc sentir el teu sexe dur fregant-se contra la meva entrada, humida i palpitant de desig. Encara et refregues una mica més, acaronant el meu sexe amb el teu, sense gosar endinsar-te. El meu cor s'accelera i augmento els refrecs, impacient. T'agafo per l'esquena i et torno a besar. Ens fonem en un petó intens, llarg i mentre la llengua s'endinsa buscant la gola sento com comences a endinsar-te dins meu molt lentament. Un gemec se m'escapa llavors, ofegat entre els petons i amb l'ajuda de les mans acabo el camí collant-me contra tu. Puc sentir-te ben endins, esbufegues i escolto el palpitar del teu cor.

Em moc amb moviment estudiat, ara amb més ritme que abans, allargant les pauses quan m'atanso, ampliant el recorregut que fa el meu cos, sentint cada moviment i fent que el sentis tu també. Em venen mil imatges al cap, vull sentir com em recorres cada centímetre de pell amb la llengua, que se m'erici la pell amb el tacte dels teus dits… Mil imatges de tu buscant els meus racons fan que m'acceleri més de pressa del que voldria, impedint que assaboreixi el moment. Desitjant que no s'acabi, però delectant-me per arribar al cel, accelero al ritme i veig que tu també. Els teus gemecs són cada cop més constants, m'endrapes amb la llengua i amb les mans, se t'accelera el pols, m'agafes les natges per acompanyar el moviment, per intensificar el ritme. Sento els nostres cossos com ens urgeixen i sense poder contenir-me t'esgarrapo la pell mentre ofego un crit de plaer.

Un lleu canvi en el ritme m'avisa que també estàs a punt d'arribar i accelero un xic més, esgotant l'últim alè d'energia, i de cop esclatem alhora entre gemecs i esbufecs entretallats. Ens movem per allargar el moment de clímax, però a poc a poc anem baixant el ritme, esgotats, i rient entre esbufecs. Em deixo caure al teu costat, complaguda i tanco els ulls gaudint del moment, sentint els teus dits resseguint els meus cabells amb un gest amorós. Somric i em giro cap a tu per mirar-te els ulls. Cap dels dos diu res, ens mirem en silenci escoltant les nostres respiracions com tornen a la calma.

Comentaris

  • Imaginat?[Ofensiu]
    Prou bé | 27-05-2021 | Valoració: 9

    Potser no en una cabana de llenyataire , que resulta molt romàntic, O sí?. Història viscuda i gaudida molts cops per saber descriure amb tanta precisió tots els detalls. Enhorabona! Amb total cordialitat

Valoració mitja: 9.33