La botiga de plantes maleïdes

Un relat de: Eva Fabrés

Fa molt de temps en denteta-blanqueta (un poble), en una casa tota decorada de plantes, i vivia una senyora.
Una senyora que li apassionaven les plantes .la Blanca (era aquest era el nom de la senyora) tenia molta sort perquè vivia davant de una floristeria.
Va arribar el dia del seu aniversari;els seus néts no sabien que comprar-li.Al final van decidir que li comprarien una planta carnívora.
La Blanca es va adonar que a l'etiqueta posava: floristeria tot bonic , (era el nom de la floristeria de davant)llavors va riure.
Un dia a la setmana la regava amb tota la seva il·lusió.Però va arribar un dia que es va fer molt grossa.La vella no es va adonar de que la planta s'havia fet tant grossa que es va començar a menjar plantes després allargava el seu enorme coll i es menjava la gent que passava per el carrer.La Blanca estava bocabadada.
La planta es va menjar a tota la gent del poble,després molts països i finalment tot el mon.La planta no cabia a la terra va sortir de la terra trencant-la amb les seves enormes fulles,i va sortir a l'univers.Va començar a menjar-se planetes,estrelles...fins que només li quedava el sol.Quan se'l va ficar a la boca, a l'instant es va desmaiar i va començar a caure, hi ha caure,hi ha caure...
van passar segles i encara queia i queia...
FI


Comentaris

  • Maleida planta![Ofensiu]
    Unaquimera | 16-01-2009 | Valoració: 10

    He triait aquest conte perquè he llegit en la introducció que els dedicaves a totes les persones a les que els agraden les plantes, i a mi m'encanten!

    És clar que la planta de la teva història fa una mica de por... bé, sincerament fa més d'una mica de por!

    Jo he vist plantes carnívores de veritat, i algunes no semblen perilloses quan les mires... fins i tot, alguna és molt maca, amb flors de colors bonics!

    Em sembla que tens molta imaginació i això és molt bo i molt necessari per escriure contes: enhorabona!

    Ara que et conec, tornaré a passar a llegir-te, però avui t'envio una abraçada per celebrar que t'he conegutt com autora,
    Unaquimera

  • Felicitats![Ofensiu]
    uanra | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • QÜASIBÉ[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 23-09-2008 | Valoració: 8

    que aquesta planta serà la protagonista de la fi del nostre mon i de tot l'univers, sort que tenim un sol molt calent que ens guarda i ens defensa, val més regalar-li a l'àvia un ram de roses de les que es panseixen i perden les fulles en assecar-se. Molt bonic el teu conte.

Valoració mitja: 9.33