JOCS DE LLIT

Un relat de: Jaumedelleida

JOCS DE LLIT


Aquell mateix dia es complia el primer any de matrimoni. Ella volia donar a la seva parella una bona sorpresa aquella nit d'aniversari i no parava de donar-li tombs al cap, per veure de quina manera el podria sorprendre més, en una celebració tan assenyalada.

A mesura que s'apropava el moment de festejar l'efemèride, sabia que el llit de l'habitació conjugal hauria de ser, sens dubte, l'escenari més escaient i protagonista d'una nit que es prometeria plena d'alegria.

Coneixent els gustos extravagants i sensuals del seu company, i a la fí d'impacientar-lo una mica i fer-lo anar frisant de cara a la solemnitat de l'event, ella, li anava comentant subtilment i amb bastanta freqüència durant tota la jornada, que quan arribés l'hora i el moment de celebrar l'aniversari de la seva unió, se'n recordaria molt bé dels originals jocs de llit que li tenia preparats i que la nit en qüestió, res li faria recordar l'original, concupiscent, i esbojarrada primera nit de noces que tingué lloc just ara feia un any.

El pas dels minuts d'aquella jornada anaven apropant la tan esperada hora de l'encontre conjugal, però mai el rellotge d'aquell dia, li havia semblat a ell que anés tan lent. Semblava no arribar-li mai el moment que el portaria cap al jaç en companyia de la seva estimada, i gaudir de la cita amorosa que tan li havia anunciat assiduament i que es prometia d'allò més sublim.

Després de gaudir ambdós d'un afrodisiac àpat, la mossa suggerí al seu company que s'esperés uns quants minuts abans de dirigir-se a l'habitació, mentre ella s'hi avançaria per a preparar-li la gran sorpresa d'aquella nit.

Acabada la neguitosa espera, ella el cridà i li demanà que entrés a l'habitació amb els ulls clucs fins que sentís l'avís d'obrir-los. Fou apropant-s'hi i sobrepassat ja el dintell de la porta, feu unes quantes passes a cegues fins que topà amb capçal baix del llit, i en aquell mateix moment, la dona exclamà:

Tatxant !! Sorpresa.!! Ja pots obrir els ulls!

I tot seguit li digué:

Mira mira amor meu quins jocs de llit et tinc preparats!
Oi que són macos ?
Mira quins brodats els hi he fet !
Toca toca quin tacte tan suau tenen ambdos.
De moment hi he posat aquest,oi que et sembla bé? o t'agrada més l'altre?. Si és així el canviem i ja està.
I guaita quines coixineres. Oi que són mones?.
Vinga! Jeu vora meu que gaudirem del seu tacte tan sedòs i veuràs
com aviat ens vindrà a tots dos la són.
Ummmmmm. Ooohhh! És que m'encanten els jocs de llit!
A tu no, rei meu?

Comentaris

  • doncs jo un 10!!!![Ofensiu]
    lienu | 18-12-2008 | Valoració: 10

    jajajajajajajaja, m'has tornat a enredar!!!! jajajajajajajajajaja, com he rigut!!!! molts petons

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

728 Comentaris

369853 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com