Interrupció Artificial

Un relat de: Pages@s
La cosa es torna boja.
Hi ha massa informàtica, tot va malament,
els robots dominen el món!!

La “NASA” havia creat robots per investigar més l’espai, però els van deixar escapar. “Donald Trump” estava visitant la plataforma de la “NASA” i va veure els robots. Va demanar que obrissin la càmera, on els tenien, per veure’ls millor, però es van escapar.

Van treure la connexió entre tot el món per aturar a robot. Tot anava bé, els robots no causaven danys, però des de la “NASA”, segons ells i sense voler, els van tornar dolents.

Estaven desapareixent gossos a la localitat de Manchester i Andorra la Vella. Es considera que els robots sabien volar, però podria ser que haguessin nedat pel mar (Tenen protecció impermeable)

Els robots tenen la funció d’exterminar qualsevol extraterrestre, pot ser consideraven que el gossos ho eren? o tenien gana com jo ara)?

PatoFreshGG

Comentaris

  • pobres gossos[Ofensiu]
    Solsona Bot | 26-03-2024

    La NASA fabrica robots per a exterminar extraterrestres i es tornen del tot ingovernables perquè s'han escapat. No sabem si hi té relació la desaparició de gossos. Podria ser un error de programació o podria ser que en realitat els gossos fossin extraterrestres i no ens haguéssim adonat. Molt bé!

  • Divertit[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 21-03-2024

    quest D.T va causar un bon enrenou. Esperem que tothom es torni a quedar al seu lloc. I el, o la protagonista que vagi a menjar, no fos que s'ho mengessin tot els robots.
    Bon sentit de l'humor, que també és important.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

9885 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.