Intergalàctics

Un relat de: Jacques Adolphe
Jamifra és una nau espacial. Es dedica a la exploració de l’univers, per investigar i estudiar les tecnologies dels extraterrestres, que son molt més avançades. Te la capacitat de viatjar a la velocitat de Warp 14.1.

Està tripulada per;
Comandant Efe: Cap d’armament i responsable de l’escut
antimíssils.
Comandant Eme: Tècnic en carta de vol, mecànica i sala
maquines.
Comandant Jota: Pilot, doctor i diplomàtic pacifista.

No tots els viatges son fascinants, plaents i meravellosos. Hi ha viatges que son bèl•lics, n’hi ha d’estranys , i n’hi ha d’aterridors. No tots els habitants intergalàctics son hospitalitaris.

En aquets moments es troben a la galàxia NGC 2500 dins de la constel•lació de Linx. Diuen que es la galàxia més formosa de tot l’univers, molt semblant a la nostra.

-Atenció! Atenció! s'aproxima una esquadrilla d’astronaus Bayer’s pel sector 2-A. –Informa el comandant Eme.

-Ja he posat l’escut antimíssils. Jamifra està protegida. Carrego els torpedes de fotons?

-No! No, home no! comandant Efe, no vagi tan de pressa! –Interromp el comandant Jota. –Primer hem d’esperar a veure quines intencions tenen.

-Ens estan barrant el pas! I comencen a desplegar-se en formació de combat. -Diu el comandant Eme. –Comandant Efe, prepari els torpedes numero: 7, 11, i 14.

-Torpedes de fotons numero: 7, 11, i 14. Preparats!

-Ens estan disparant, i sense avisar! -S’exclama el comandant Jota.

-Ens disparen amb canons phaser. El generador 3-5-9 HK ha rebut un impacte i està danyat, s’han fet malbé els sensors de navegació i no funciona. -Informa el comandant Eme. -Vaig ha intentar reparar-lo. Vosaltres no pareu de disparar, i manteniu-los a distancia.

-He tocat una nau dels Bayer’s! I ara unaaltra! – Diu el comandant Jota

-Jo n’he fet caure tres a l’hora. –Replica el comandant Efe.

-El generador 3-5-9 HK ja funciona. -Diu el comandant Eme, mentre es posa al seu lloc de combat. –Jo també vull fer caure alguna nau de la flota dels Bayer’s. He fet un bypass als sensors i problema resolt.

-Comandant Eme! Comandant Efe! Aquí el comandant Jota. Per estribord apareixen mes naus enemigues i ens disparen.

-Un impacte ha fet una esquerda a l’escut. –Crida el comandant Efe. – Jamifra s’ha quedat sense protecció!

-Bé nois! Jo tinc que marxar. L’esquerda de l’escut ja ho arreglaré dema -Diu l’Eme. –A casa ahir em van esbroncar per arribar tard. Ja han encès les llums dels carrers.

-Home, encara s’hi veu! –Interromp l’Efe. – Encara hi ha claror! Podríem jugar una estona més!

-Si, clar! Com que tu vius aquí, a prop. -Parla el Jota. –Tu als quatre cantons de seguida hi arribes, però nosaltres anem a l’altra punta del poble; a la raval del conill. A mi també em van dir que abans de que es faci fosc he de ser a casa.

Comentaris

  • La nau espacial [Ofensiu]
    Jacques Adolphe | 12-02-2021

    La nau espacial es una figuera. Aquesta figuera està situada a la meitat d’un ribàs, a mig camí entre la cantonada de cal Quico i el collet de la font. Es peculiar, te part de les arrels que surten per sobre de la terra del talús, fent estranyes curvatures. Els tres intrèpids angelets, s’introdueixen entremig de les arrels i les fan servir de seients de la nau. Les rames de la figuera es la sala de reunions.

l´Autor

Foto de perfil de Jacques Adolphe

Jacques Adolphe

30 Relats

41 Comentaris

15335 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:
Jaume (Jacques Adolphe) Llorens Domènech. Va nàixer a Carcassonne, va créixer a el Lloar i actualment viu a la Torre de l’Espanyol.



Te publicat “Sota l’ombra dels pins”.