Hora punta al Carrefour

Un relat de: Ligeia

Dissabte 8:30 pm, hora punta al Carrefour. He decidit, després de fer un estudi molt exhaustiu, que aquesta és la millor situació per lligar. Ni discoteques, ni bars, ni res, aquí és on es pot trobar l'oferta més àmplia del mercat. Així que m'he vestit amb les millors gales (arreglada però informal) i aquí estic, empenyent un carretó pels passadissos atapeïts de l'hipermercat.

Mentre agafo un paquet de iogurts biobífidusambdeumilmilionsde-bacterisprobiòticsireguladorsdelcolesterol li poso l' ull a la primera víctima. Moreno, alt, molt ben vestit i està comprant sol. Perfecte, haig de passar a l'atac. M' apropo discretament fins al seu costat i li pregunto si sap on puc trobar les infusions. Aixeca el braç per indicar-me i... bufffffff!!!!! Aquest no s'ha dutxat des de la primera comunió!!!!! Mig marejada li dono les gràcies per la indicació i m'allunyo volant. Primera decepció.

Al passadís dels embotits, dues iaies amb els seus carretons em barren el pas mentre discuteixen si poden o no agafar un xoriço, ja que sembla que el metge d'una d'elles li ha dit que té colesterol i que no pot menjar-ne i l'altra tracta de convèncer-la que al programa que ella veu als matins, surt un doctor que diu que el xoriço és molt bo per a la salut. Per fi es decideixen a agafar-lo i deixen la via lliure. Veig el següent objectiu del vespre: texans últim model, samarreta fashion i pentinat perfecte. Empenyo el carretó fins a xocar amb el seu. Li demano perdó amb un somriure i em fixo en que està comprant pit de gall d'indi ultra lleuger amb només 0,000001% de greixos. Observo la resta de la seva compra: refresc de cola light sense cafeïna i sense res, mantega amb extractes de soja que ajuden a regular els greixos insaturats, pa integral, sacarina light, biomanan ultra light... Quin horror! Aquest deu ser un d'aquells que es passen el dia davant del mirall i que només s'estimen a si mateixos. Segona decepció.

Començo a desanimar-me i per compensar-ho m'apropo a la secció "prohibida" i agafo unes quantes tauletes de xocolata i dos pots de Nocilla. Una senyora de mitjana edat aparca el carro al meu costat. Em giro i veig que va acompanyada per un noi d' uns 25 anys que no està gens malament. Els observo: La dona ordena al noi que agafi una sèrie de productes dels prestatges mentre ella es dedica a mirar i criticar en veu baixa totes les dones que passen pel seu costat. El fill torna i deixa la càrrega al carretó mentre la mare es dedica a dir-li que és el seu nen, el més maco del món. El "reietó de la mama" li demana permís per anar l'endemà al cinema i la seva marona li diu que a les deu ha de ser a casa i que no s'acosti a les dones perque són unes meuques i ell encara no està preparat per patir. M'allunyo sense que la dona s'enadoni que els he estat observant, encara m'arrancaria els ulls... Tercera decepció.

M'apropo a la secció de cosmètics i mentre em decideixo entre el xampú idealpercabellsgreixossosperòquenecessitenhidratació i el receptadextractesdetaronjaidepatataambsucdellimona, penso que el pla no està funcionant tant bé com jo volia. Però oh, sorpresa! Acabo de veure un home que fa caure de cul! M'apropo cautelosament i omplo un informe mentalment: no té cap mare ni tieta pels voltants, porta el carro ple de productes normals i corrents (paper higiènic, detergent, paquets de salsitxes, etc.) i fa molt bona olor. És l'home perfecte. Aquest no se m'escapa! El segueixo dissimuladament fins a les caixa 1063 i em poso darrera seu a la llarga cua que hi ha per pagar. Rumio la millor estratègia d'atac per assegurar-me èxit en aquesta operació. Ja la tinc pensada. Però quan estic apunt d'atacar, un altre "massís" se li acosta i NOOOOOOOO!!!! Li fot un petó als morros!!!!!! No pot ser, quin desastre! Quarta decepció.

Ara ja si que no em queden forces per continuar amb l'operació "Hora punta al Carrefour". La cua de la caixa avança, pago el que he comprat i m'assec en un banc a menjar-me una tauleta de xocolata. Potser dissabte que ve provi al Pryca.

Comentaris

  • don't worry, a qualsevol lloc salta la llebre [Ofensiu]
    shyshark | 10-12-2006 | Valoració: 9

    Ligeia, he rigut a Karkahades amb el teu relat. Especialment el fragment sobaqueril. Quants i quantes d'aquests corren pel món, mare de deu santíssima. De ben segur que quan van al Carreful no passen pel passadís dels productes de bany. O bé són d'aquells que pensen: què passa, som animals i els animals fan olor. Colla d'alèrgics a l'aigua i la higiene. Els matins al metro són insoportables. Sort que ara tornen a tirar ambientador ¿de roses? perquè si has corregut abans d'entrar al metro, t'agafa un a mena d'asfixia arrgggggggggggg!

  • Et poso un 10...[Ofensiu]
    entortilligat | 19-11-2006 | Valoració: 10

    ...perqu te'l mereixes de cap a peus, noia satirica.
    Sempre m'agraden les satires amb aquest to de foteta tan super divertit. Crec que a RC hi falta mes satira i humor.
    No deixare de llegir-te.
    Jo, ho escriuria tot amb aquest tipus de sàtira. Es la manera de fotrese'n del people i ajudar-los una mica que prouta falta ens fot a tots.

    Per cert, els bons partits, nets i perfumats dels supermercats son...a la CAIXA, i com que es concentren amb el compte dels clients, els hi proposes una cita boija i sempre et diuent que si. I aquelles...o aquells, si que es dutxen i notenen la mare al costat.
    Tb, et recomano els encarregats/ades de zona. Sempre estan per tu si els demaes qualsevol ruqueria. per exemple: Que em diria si aixo es gall o pavo,si us plau?, mentre l'hi ensenyes una sipia rebosada amb pebrot o un popet entortilligat. Tambe l'hi pots preguntar si els muscles porten "perla" a dins, o que se jo... Tu tens proute imaginacio per fer pixar de riure al mes plantat. Pero sempre amb conya. Llavors se'n adonen desseguida que vols lligar. I si et diuent que la sipia es un conill farçit, vol dir que has comensat a conectar, pero que t'explicare jo, si em sembla que ets una nomber one...

    una abrçada de conill dutxat, mentre rosego xocolata de pernil...

  • Molt bo!![Ofensiu]
    diesi | 19-11-2006 | Valoració: 10

    m'has fet riure molt. M'ha agradat de debò. Els noms dels iogurts i del xampú són molt bons. I la zona prohibida, què bo. Bon sentit de l'humor.

    1 ptó:

    b#NaT#b

  • Quin humor![Ofensiu]
    Jansy | 14-11-2006 | Valoració: 10

    Renoi, m'he sorprès gratament. El teu relat és ple d'humor fresc i natural. M'agrada llegir aquelles coses que ens passen a tots, que tots podem entendre. I aquest n'és un bon exemple.

    Molt bo!

  • ai el carrefur...[Ofensiu]
    sucdetaronja | 22-10-2006 | Valoració: 9

    que anem a fer... si ja ho deia l'anunci els tios guapos o són gais o estàn casats... i sino com tu dius, tenen a la mare darrere o fan pudor... pot ser provar a les discoteques no està tan mal jejeje. continua escriguent aixi, que m'agrada molt. anim

  • fresc i desenfadat[Ofensiu]
    marco3434 | 19-08-2006

    Es el segon relat teu que llegeixo i l'he trobat molt alegre i viu, m'ha agradat. Al llegir-el he pensat amb la fila que dec fer quan vaig al supermercat!. M'agradaria que haguessis trobat algú que si t'hagués fet fila i veure com feies seguir el conte, ¿potser unaltre dia?. Tens bones idees però crec que encara pots treure més punta als relats.

    Sort.

  • Quin observar més divertit que tens![Ofensiu]
    Arbequina | 11-06-2006 | Valoració: 9

    Vaig veient que t'agrada l'humor, i tant!
    En aquest realt, a més, descrius certs tipus d'homes... quasi fas un anàlisi sociològic.
    També la idea del relat és molt original i divertida: una tarda de lligar a un lloc... que no acaba de funcionar. Està molt bé situar la sàtira a l'espai comú (qui no va al supermercat?) perque ens transmets una nova mirada que enriqueix la que solem tindre. Sé que és un conte, però ara no podré deixar de pensar que la gent es va fixant d'aquella manera tan observadora i tan "interessada". Coi, i si m'estan analitzant? Què dec semblar? Un reietò, un brut, etc?
    Un bon relat molt divertit.

    Fins després. (Vaig a dinar)

    Arbequina.

  • Satíric,...[Ofensiu]
    rnbonet | 07-12-2005 | Valoració: 10

    ...histriònic, irònic i buslesc, a més d'original.
    Ai! quanta quantitat de megaprodictes mini-baixos en colesterol, volumetria i tal... Sols es salva la protagonista,a la qual, pel que es veu, li encanta la xocolata.
    Ben portat, amb ritme fins i tot agressiu.
    Salut i rebolica, xicota!

  • el reietó de la mama[Ofensiu]
    aglaia | 04-12-2005 | Valoració: 8

    aquest part m'ha agradat moltíssim, és molt divertida, apart de que a la meva classe del institut n'hi ha molts d'aquest tipus i he rigut imaginant-mel's en aquesta situació.
    Felicitats

  • molt bon humor[Ofensiu]
    Shu Hua | 21-11-2005 | Valoració: 7

    veig que acabes de començar a la nostra web, espero que t'agradi.
    M'ha agradat molt aquest relat teu, divertit, fresc i molt real, em sembla que t'has dedicat a observar algun dia i has pres notes de la gent. Quant als tios bons, algun n'hi ha d'assequible, però no abunden. Diuen que els gossos i les criatures són el millor reclam. Podries provar al parc, si vols et puc deixar la meva nena. Això sí, si funciona, a compartir, eh?
    A mi també m'ha agradat molt la descripció dels productes. La millor crítica és la sàtira.
    Per acabar, volia agrair-te una cosa que et sorprendrà al principi però, per poc que et passegis per la web,veuràs el que vull dir. M'ha agradat molt que m'hagis posat un 7 perquè és una bona nota. Per aquí hi han hagut coses estranyes amb les puntuacions i tothom posava 10. Estic molt contenta amb la teva nota perquè em fa pensar que potser me la mereixo. Jo he perdut el costum de valorar, però potser podria tornar a començar-lo tot fent servir les valoracions amb seny.

    Una abraçada
    Glòria

  • Molt divertit!!![Ofensiu]
    Ludwig_Van | 21-11-2005 | Valoració: 9

    En el meu cas, més de una noia maca veig cada dia al supermercat. Tot i que he de dir que no sabria pas què dir per a "entrar-hi".
    M'han agradat molt les descripcions tècniques dels productes.

Valoració mitja: 9.15

l´Autor

Foto de perfil de Ligeia

Ligeia

17 Relats

151 Comentaris

39204 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
Pels qui no em conegueu, sóc una mestra nascuda a la dècada dels 80 aficionada al cinema, a les novel·les i a les sabates.
M'encanta observar tot el que m'envolta i no perdre'm els petits detalls de res. I de tot això que recullo sovint en faig situacions i diàlegs pels meus relats.
I per finalitzar, només em queda dir-vos que m'encanta llegir els comentaris que, de tant en tant, deixeu per aquí.

Molta pau per a tothom!


Per si voleu alguna cosa:
claryfashion@hotmail.com
Estaré encantada de rebre els vostres missatges.