Històries calentes fora d’hora punta

Un relat de: rautortor

Arribà a corre-cuita, esbufegant, excitada –diria jo–, decidida a no sé què. S’assegué davant meu mentre em dirigia una mirada inquisidora, d’aquelles que et fan pensar en una anàlisi instantània però exhaustiva. Amb un gest impetuós s’arreglà una mica els cabells que li queien damunt la cara. Respirava profundament i compassada. Es compongué el generós escot de la brusa que s’havia desequilibrat amb la precipitació i que deixava entreveure uns pits generosos i ferms.

Tot seguit, mentre em mirava, ara fixament, com si no hi hagués ningú més al vagó, encreuà les cames amb voluptuositat, tant que el meu rostre canvià de color. Crec recordar que no duia calces. Amb les presses les haurà perdudes en algun lloc del qual potser estava fugint –vaig pensar amb fums d’inventor d’històries.

Aleshores, va començar a joguinejar amb el mòbil, com fa gairebé tothom i que els serveix –coses dels urbanites– per veure sense mirar. Ella, però, afegia als jocs de dits un toc d’impaciència inajornable, una tremolor que vaig atribuir a l’alteració que duia a sobre. Al mateix temps i mentre m’anava mirant de reüll, començà a moure’s al seient com si es trobés incòmoda. Primer, a poc a poc, després amb més freqüència, cadenciosa, això sí. Tensava enèrgicament les cames, la cintura, els malucs. A través de la brusa s’endevinaven els mugrons que s’havien eriçat ostensiblement. De cop sobte, deixà anar un gemec, imperceptible enmig del soroll metàl·lic del comboi, s’estremí tota ella de baix a dalt mentre arrugava el front i mantenia els ulls mig aclucats com si volgués interioritzar un èxtasi intensíssim. Deixà de moure’s i, ja més tranquil·la, descavalcà la cama, s’estirà la faldilla que ben just li arribava al genoll i, amb una rialla entre estúpida i entremaliada, em va mirar amb un gest de comprensió que vaig acceptar arronsant les espatlles i assentint lleument amb la mirada. Què podia fer, sinó?

En fi, històries inversemblants al metro, fora d’hora punta i en una línia d’extraradi.

Comentaris

  • Invitació[Ofensiu]


    Benvolgut autor/a,

    Com a finalista del IV Concurs ARC a la Ràdio 2013-2014
    l'Associació de Relataires en Català (ARC)
    es complau a convidar-te a l'acte de lliurament de premis
    i a la presentació del llibre
    "Colors"

    T'esperem el dissabte 11 d'octubre de 2014, a les 12 del matí,
    a la Biblioteca Sagrada Família (Carrer Provença, 480, Barcelona)



  • tremolors inconfesables[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 31-01-2014

    i no ajornables!
    Un relat escrit amb bona ploma que et fa viure amb rapidesa el moment precis que ens descrius.
    Felicitats per la tria finalista Raül!

    Ferran

  • Sorprenent[Ofensiu]
    Naiade | 31-01-2014

    Has aconseguit un bon relat, ben descrit i contat.
    Enhorabona

  • Enhorabona![Ofensiu]

    Benvolgut/uda relataire:



    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i autores, com a finalista del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio “Colors” i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.



    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria d’aquest mes, i per tal d’anar avançant feina, t’agrairíem que ens fessis arribar l’autorització perquè sigui inclòs al recull.



    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça(concursos.arc@gmail.com), el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ COLORS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.



    Cordialment,



    Comissió Concursos





    TEXT AUTORITZACIÓ



    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick relataire ............................................................................................

    AUTORITZA a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual és autor/a, en el recull de microrelats “Colors” que s’editarà a finals de 2014 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.



    Data .......................................

  • Realitat o ficció?[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 17-01-2014 | Valoració: 10

    Una història molt ben contada que té tots els ingredients per a resultat pertorbadora:
    una dona exuberant, lleugera de roba i amb una excitació que arriba al punt culminant davant d'un eventual espectador.
    Podríem pensar que és fruit de la invenció de l'autor, però en aquest món tot és possible i, en aquest cas, inclús probable perquè hi ha gent per a tot.
    Bon any, Raül, que el gaudeixis amb salut

  • Carles Ferran | 05-01-2014

    Una història que passa més sovint del que sembla, al metro, als autobusos, allà on hi hagi vibracions. Tenia una amiga que als semàfors s’asseia al caire del seient de la Vespa, i més d’un cop l’havien d’avisar a cops de clàxon perquè no s’adonava del canvi del semàfor.
    Molt ben ambientada i descrita, ens mantens en suspens com el protagonista, fins que arribem a comprendre. Espero veure’l entre els seleccionats.

  • Una d'aquelles situacions[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 04-01-2014

    que mai saps si passen de debó o és que la imaginació desbordant i acalorada t'ha jugat una mala passada.

    Ben portat i a bon ritme.

  • Història urbana[Ofensiu]
    allan lee | 04-01-2014

    d'alt voltatge; gairebé cinematogràfica- i sense el gairebé- que et fa "ser" al lloc dels fets, com un voyeur fora d'hora punta. Curt, intens, un cafè de mitja tarda amb aroma de l'altra banda del món. Un erotisme elegant i auster. Una abraçada, bon any nou, benvolgut Raül,

    S

l´Autor

rautortor

223 Relats

757 Comentaris

140093 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Raül Torrent i Torrent (Menàrguens, 1945)

A més d’un sentimental impenitent, em considero un lletraferit sense remei. La docència, la història i l’arquitectura són la meva dèria i conformen bona part de les meves metes; la poesia, en canvi, és la companya de viatge, complaent i seductora, que tothora m’ajuda a descobrir qui sóc.




Fotografia d'Arno Rafael Minkkinen