Guitarra flamenca

Un relat de: Bonhomia

Una vegada més, estic escoltant Els Pets. Ara sona la "Balada dels sentits", del "Fruïts sex". Ara el reprise,etc. . No sé quin compact posar-me quan s'acabi aquest. Vaig a mirar. Doncs mira! El Paco de Lucía! Un Exitos que em vaig comprar en una gasolinera. La primera, que està sonant, és "Gitanos trianeros", una soleá. El flamenc és molt especial per a mi. El dijous de la setmana passada vaig anar a la primera classe de guitarra i el meu professor em va proposar d'aprendre una soleá del Niño Miguel, un que encara corre per allà amb la guitarra. L'estic aprenent. Ara sona "Llanto de Cádiz", que són uns tientos, un pal que jo no sé copsar. El CD conté la cançó d' "Entre dos aguas", probablement la més famosa del Paco, que és, com molta gent sap, una rumba. Ara sona la 3: "Panaderos flamencos", uns panaderos, que jo tampoc sé distingir. És la hòstia com has de currar per aprendre flamenc, i com omple. Vaig a fer un cigarro...

Estic tan cansat... i haig de treure els llençols de la rentadora-assecadora... ja sé que és fàcil i no costa res... però em fa tanta mandra... . M'agradaria tenir un DVD a l'habitació i mirar concerts i pel.lícules, o documentals... però no. És al menjador i hi ha el meu pare. És que estic més tranquil quan estic sol, per això em tanco a l'habitació, encara que sigui angoixant... però què hi farem.
Ja ha sonat "Entre dos aguas", i ara sona "La plaza de San Juan", que són bulerías. Després més bulerías i una malagueña. Trobo que el flamenc no està prou difós. Trobo que es mereix molt més. La veritat és que els mitjans de comunicació, amb això de la música, com més a l'abast del públic està, més idiotes semblen. Et pots trobar alguna excepció... però poques. Jo ja fa molt temps que no em miro cap programa musical de la tele... crec que és molt més interessant descobrir. Ara sona la malagueña, que düu aquest mateix nom.

Bé, ara toca anar a buscar els llençols...

Comentaris

  • ja em sap greu si he errat[Ofensiu]
    Orgull_de_classe | 14-06-2006

    pel títol, es facil veure que és, Anònim. tot i això, sempre l'he conegut com la d'en paco de lucia.

    tot i això, la clava

  • Orgull_de_classe | 12-06-2006

    Em descuidava les gràcies.

    GRÀCIES PEL COMENTARI...:)
    dE DEBò...:)
    Ha estat un dels millors que m'han deixat..:)

  • Puntuació: 11[Ofensiu]
    Orgull_de_classe | 12-06-2006 | Valoració: 10

    un 11 per tu, pel gran talent per escriure que tens...i un 11 per en paco de lucia...gran mestre..

    Saps, jo toco uan cançó d'ell..tot i que no tant bé...

    Romance anònimo...:)

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513925 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.