GUERRA ENTRE NÚVOLS 1

Un relat de: Declivi Decliví
GUERRA ENTRE NÚVOLS 1

Miro amunt i m'enfilo per la Torre Del Nuvolaire, un conegut senyor de temps potser massa immemorials per a trobar en els textos més antics que es conserven en aquell món on a vegades som, anomenat realitat.

El Nuvolaire és una mena de déu, encara que de déu no en té res, no. Va néixer abans que el primer déu, costa esforços subliminals trobar-lo o entendre el seu existir, que sí, que encara existeix. Però molt, molt extranyament se'ns pot presentar com aquell qui camina per casa sense fer por i amb tota la naturalitat del món, cosa que pot semblar tan absurda com extranya, sí, però és així, és cert. El Nuvolaire pot baixar i pujar de la seva Torre quan vulgui, vet-ho aquí quines proeses per no ser el que nosaltres entendríem com un déu.

Potser que per a començar dóni algun detall sobre la seva Torre: és invisible si no és acompanyat del Nuvolaire de forma visible, però tot i així un es pot trobar enfilant-s'hi per casualitat, sense saber-ne ni el com ni el perquè. Aviso: no sobta. Jo ara mateix no sé si sóc a la meitat, al punt de partida, prop de la morada del Nuvolaire, més amunt de la meitat, o d'aquesta més avall. Em sento com un núvol de sucre que no es vol menjar ningú, coses de la benevolència del Nuvolaire, i és ben plaent. Tinc la sort de conèixer-lo, però ja us dic, d'ell, res, o quasi res, no sobta. ...

Comentaris

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: