Gota d'aigua per un temps

Un relat de: aiguademar

Avui he volgut ser gota d'aigua, d'una tormenta de calma. No vull ser més temps humana, vull ser allò que hem vingui de gust. Avui, aigua, decaiguent per les distàncies del cel, notant la corrent i com la gravetat m'enfonsa dins la terra, un cop he arribat al meu destí.
Enlloc de néixer, créixer i morir, vull crearme i viure tot el cicle de l'aigua; intents i sempre rodant món. Un dia donaré de beure a un nen, l'altre seré pixum de gat. M'aixugaré i d'un escalfred solar, volaré fins les altures on no roden ni els ocells, i des de allà, triaré un punt i em deixaré caure novament, per així formar part d'un estany d'ànecs. S'ha acabat la monòtona vida que portava, sóc gota d'aigua, lliure i alterada.
M'exiten les altures, em meravellen els peixos de colors. Avui puc veure-ho tot, puc conèixer el món i les seves entranyes fins i tot.
I si encara et queden dubtes de si en sóc capaç, toca'm i un cop t'hagis mullat amb la meva pell de gota, aixuga't i deixa'm viure un temps a aquella tovallola.
Feliç gota que romàn en algun lloc. Mentres llegeixis això, qui sap. Potser sóc aquella goteta que regalima per la teva tassa de tè. Ara sóc calenta i si em faig glaó, seré freda, seré gel.

Màgica la vida, d'un pessic d'aigua, aquell que un dia va voler ser gota.

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • més que una gota d'aigua...[Ofensiu]
    Capdelin | 11-02-2006

    crec que ets... la MAR, milions de gotes que ara banyes i fas surfing i després em deixes i t'evapores i em despistes però després apareixes dolça com fina pluja de tardor... tens màgia i imaginació.
    una abraçada!

  • La taca de la meva tovallola.[Ofensiu]
    Bonhomia | 11-02-2006 | Valoració: 10

    Has tacat la meva tovallola amb el teu relat, he olorat la taca i m'he eixugat amb ella una galta abans de deixar-la assecar, perque m'ha encantat l'olor.

    Sergi.

  • Magnifica imaginacio![Ofensiu]
    cassigall blau | 10-01-2006 | Valoració: 10

    Siguis el k siguis, et seguire llegint.

    Ho fas de meravella!

    Con tal no siguis mai gota de la gotera de la meva teulada, k em fot a cent, quan plou, i estic fart de pujar a la teulada.

    petons

    pere

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de aiguademar

aiguademar

12 Relats

41 Comentaris

20134 Lectures

Valoració de l'autor: 9.39

Biografia:
16 anys, i tants moments...pocs si pens amb tot el que em queda, però per haver viscut tant poc, em sento satisfeta.
Formo part d'un petit indret de mar, d'una roca al mig del Mediterrani, Menorca, terra de tants i de tant pocs a l'hora.
Em passo les hores vivint la intenssitat de cada segon, aprofitant les oportunitats que em dona la vida, i d'altres que no s'em planten al davant, parteixo a buscar-les.
Espero formar part d'aquest món durant molt temps, i si algún dia marxo, que la meva visita hagi servit per alguna cosa de profit, pels que hi són o pels que vindràn.