Em torna boja el teu "sexe", fem l'amor!

Un relat de: aiguademar

Deixa'm que et torni a tocar. Vull tornar a sentir la meva mà que corre per tot tu. Vull tornar a explorar les zones allà on les meves mans no tenen fred. Em sento tant petita quan et trobo, et miro, et toco i et beso.
Suaument acarício allò que tant t'agrada, i que de cop em sorprèn. Me'l miro i m'està mirant. Em beses, estàs nerviós. Ens mirem, sense volguer els dos hem obert els ulls i en trobar-nos en aquella situació, tu tocant-me i jo el mateix, ens sentim estúpids, com dos nens jugant al calaix dels medicaments. No és pecat, estem fent bé. Estic incòmoda, no sé com posar-me, ara sí. Tens l'orella tant calenta, sembla un caramelet que es fon a mesura que m'hi acosto. Suaument deixo anar-te, i baixo el cap fregant la meva pell sobre el teu cos. Baixo pel coll, i em deixo anar pel pit fins al melic. Estàs tens, se't sent gemegar. Deixo enrere el melic, i com si haguéssim pujat al turó més alt, acceleres els teus gemecs. T'agrada, ho sé, ho puc sentir. Tinc tanta fam de tu. Et menjo, et llepo, de l'eufòria et mossego sense que ho puguis evitar. M'agrades tant, em tornes boja!M'agafes suaument, em sento estel d'una nit en calma. Sé que no em deixaràs anar, que m'has fet la teva presa i m'estires al llit. Em contemples i com si es tractés d'un impuls, mmmm...als meus mugrons també els hi encantes!Ens deixem anar, l'escalfor que ens envolta és tant màgica, el moment és tant intens. T'estires a sobre meu i ens oblidem de tot, sols deixem anar la nostra ansia, la nostra set mútua, tu per mi i jo per tu. M'acarones els pits, em mossegues el coll, les meves ungles esgarren el llençol. Accelerem la nostra respiració, gemeguem a contratemps com si no estiguessim jugant a l'hora, però som els dos un de sol. No puc agafar més fort del matalàs, el teu mos al coll és tant fort que m'està fent mal, però no estic per pensar-hi. Tenssió, rigidesa, crits, eufòria, un llarg suspir. Caus derrotat, estic morta, hem fet l'amor amb tantes ganes com si s'hagués d'acabar el món.

Ens abraçem i dolçament quedem adormits.


Comentaris

  • Delicat descobriment...[Ofensiu]
    aiguasalada | 22-02-2007

    de dos cossos joves, d'experimentar i fruir de les sensacions en les seves parts mentre s'acaronen mútuament... la descoberta de sensualitat i sexualitat... el plaer, la tranquil·litat de dormir abraçat a la persona estimada.
    Gràcies per compartir aquest moment.
    Una abraçada a compartir quan vulguis.
    aiguasalada

  • * com dos nens jugant al calaix dels medicaments *[Ofensiu]
    kispar fidu | 15-08-2006

    una bona narració d'una escena eròtica protagnitzada per dos personatges joves, que encara se senten nens jugant a menjar-se d'amor. Temerosos per un terreny pos conegut, però deixant-se portar pels sentiments i les sensacions. Deixant-se arrossegar per la seva fam d'amor.

    Aprofito per a encadenar-te a les flames d'RC!


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena



    que vagi bé!
    ens veiem per aquí,
    Gemm@

  • Sentiments, sensacions, erotisme i bon gust[Ofensiu]
    Carme Dangla | 09-01-2006

    Fas una descripció molt maca, molt femenina en el bon sentit del terme: allò que molts nois haurien de conèixer per saber com ens agrada que ens tractin.
    És un erotisme explícit però de bon gust.
    Si vols que et critiqui literàriament i no pel contingut -pensa que això és purament una opinió a primera vista d'algú que no en sap gaire-, crec que més punts i apart facilitarien la lectura, que a vegades cal buscar una mica més les expressions, per exemple on dius jugant al calaix dels medicaments hi hagués posat jugant a metges. També algunes coses que un corrector ortogràfic pot veure (acarício volguer ansia estiguessim suspir abraçem). No t'ho prenguis malament, són coses que dic que podem millorar una mica el text des del meu punt de vista.
    T'he de donar les gràcies pel comentari, sóc una noia molt solitària -o fins fa poc ho he estat-, i qualsevol comunicació amb qui pugui compartir coses m'encanta. Si vos xerrar, pel messenger hi passo bastant poc, però sempre contesto als correus ( carmedangla@gmail.com ). I m'enrotllo molt. Aviso.
    I m'encanta que t'atreveixis a penjar el que escrius, penses i sents.
    I em fas pensar en coses que jo també sento.
    Una aferrada, des de la meva muntanya, que des del seu cim els dies molt clars es veu Puig Major, encara que, per desgràcia el Toro, no.

  • erotitzant i excitant[Ofensiu]
    Noctambul | 07-01-2006 | Valoració: 8

    La manera de descriure el teu relat desprén una barreja de tendresa i desig alhora. A mida que avançava en la lectura la meva erotització s'anava convertint en excitació fins al punt de viure el moment intens de desig i plaer que descrius com si en fós un dels protagonistes.

l´Autor

Foto de perfil de aiguademar

aiguademar

12 Relats

41 Comentaris

20158 Lectures

Valoració de l'autor: 9.39

Biografia:
16 anys, i tants moments...pocs si pens amb tot el que em queda, però per haver viscut tant poc, em sento satisfeta.
Formo part d'un petit indret de mar, d'una roca al mig del Mediterrani, Menorca, terra de tants i de tant pocs a l'hora.
Em passo les hores vivint la intenssitat de cada segon, aprofitant les oportunitats que em dona la vida, i d'altres que no s'em planten al davant, parteixo a buscar-les.
Espero formar part d'aquest món durant molt temps, i si algún dia marxo, que la meva visita hagi servit per alguna cosa de profit, pels que hi són o pels que vindràn.