Funambulismes

Un relat de: GTallaferro

Com una funàmbula de pa sucat amb oli que ha pres massa copes de més faig equilibris impossibles sense xarxa en aquest tensat fil de plata, serena , perquè sé del cert que, si poso el peu en fals, em podré agafar a l'extrem lluminós de la teva clara lluna.

Comentaris

  • A vegades[Ofensiu]
    Frida/Núria | 21-03-2007 | Valoració: 9

    gastem mots innecessaris en els poemes, els d'aquest, curts i suficients per entendre.
    Ens llegim. Gràcies per interessar-te pels meus.

  • curt i magistralment dissenyat[Ofensiu]
    teresa serramià i samsó | 02-02-2007 | Valoració: 10

    bonica la imatge del funambulismes..., la trobo d'una gran bellesa plàstica i spsicològica...

    m'ha agradat llegir, imaginar, entendre o imaginar ,el què deies i el què volies dir...

    M'HA AGRADAT TROBAR-TE DE BELL NOU, gràcies...

  • ple d'imatges[Ofensiu]
    gypsy | 27-01-2007 | Valoració: 10

    suggerents i valentes que mostren l'atracció per l'abisme reduït a una línia primíssima, invisible, la vida mateixa que caminem pas a pas, glop a glop.

    M'ha agradat la precisió atractiva dels mots dibuixant imatges diferents a cada lector, m'agraden els teus finals oberts.

    gypsy

  • La coca-cola[Ofensiu]
    Bonhomia | 27-01-2007 | Valoració: 10

    Difícil d'entendre. Suposo que vols dir que tens algú a qui aferrar-te si les coses no van massa bé. No ho sé.
    Gràcies per tot el que em vas posar al comentari de "La lluita eterna". El que em passa a mi és que tinc un transtorn esquizoafectiu. La meva psiquiatra ja m'està començant a parlar d'esquizofrènia. I això que em vaig trobant cada vegada millor! Però jo no crec que la meva psiquiatra sigui capaç de saber tot el que passa per dins meu. Estic enganxat a la coca-cola, i el meu pare és metge; no suporta que jo en begui. Però ja n'estic fart, si em ve de gust beure coca-cola en beuré encara que ell no ho trobi bé. Ja sé que no és molt normal, però he intentat deixar-ho i ho he passat malament. No sé per què la necessito, però ara no estic en el moment idoni per deixar-la. El meu pare és molt dur amb aquestes coses.
    Bé. Gràcies per llegir-me i comentar-me. Aquestes coses dónen molta força.

    Un petó.


    Sergi

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61326 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!