Kiri i Xin Xin

Un relat de: GTallaferro

Dues esbeltes esfinx em vetllen en aquest moment íntim de soledat. El gat blanc, majestuós, s'estira vora el teclat. El gat atigrat contempla com somia el seu company i després li neteja el pèl, amorós i diligent.
Traços foscos i clars de belles línies felines, guispires flamejants d'ulls intel·ligents, grans i savies ànimes amoroses, que m'acompanyen sempre.

Comentaris

  • ELS NOSTRES ANIMALS DE COMPANYIA![Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 27-03-2008 | Valoració: 9

    Sempre ens inspiren passions! Jo tinc uns contes publicas a Relats de la Gosseta Sisi que no tenen desperdici, a dintre de cada un d'ells hi ha reflectit molt de carinyo i amor, però a l'hora molt patiment. Costa molt enssinistrar una bestiola si el seu caracter es fort i l'amo molt tou. Un altre petó. Eulàlia.

  • Hola M...[Ofensiu]
    Naiade | 27-03-2008 | Valoració: 10

    Veig que ja tornes a escriure encara que curt m'ha agradat aquest homenatge als teus gats. Com s'estimen aquestes ànims nobles que ens donen tot el seu amor incondicional!
    De tant en tant em passo per xevidom i pel que veig us va molt bé, me'n alegro.

    Una forta abraçada per tu en Kiri i en Xin xin

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61210 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!