Torre de marfil

Un relat de: GTallaferro

Enmig de la batalla que mai s'acaba, enmig de la lluita, de l'afany de viure, aquesta fúria que a vegades canalitzo malalment, perdent un munt d'energia; enmig del desconsol de no conèixe'm encara el suficient ; enmig de la satisfacció de seguir les petites cuques de llum que m'allunyen de la densa foscor; enmig d'un gran paratge que se m'obre misteriós, esplèndid i aterrador, hi ets tu, la meva gran torre de marfil, ferm, majestuós, resplandent i em recordes que només l'Amor és la única resposta possible.

Comentaris

 • Torres[Ofensiu]
  Materile | 20-11-2011 | Valoració: 10

  Hola, Montse!

  Vull felicitar-te per aquests petits relats que exposen sentiments: por, desencant, esperança, agraïment, somnis, desig... Són unes notes expressives que uneixen sentiments.

  He llegit la teva biografia i diu que ets de Ripoll. La meva família paterna també era de Ripoll, i jo hi havia passat llargues temporades a casa dels meus avis i tieta, a la Ciolònia de Santa Maria. Jo era molt amiga de la Paquita Batalla, fins i tot vaig anar al seu casament; també coneixia molt al Domènec Batalla, el seu germà... M'agradaria saber si tens alguna cosa a veure amb aquests amics d'infància i de joventut.

  Felicitats una altra vegada perquè és una artista de cap a peus. SORT I ÈXITS!!!

  Una abraçada,

  Maria Teresa Galan

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

60402 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!