Presó

Un relat de: GTallaferro

Empresonats en aquesta enigmàtica, vasta textura d'ossos, tendons, nervis, venes, muscles, pell, sempre l'auriga es deixa arrossegar per les vísceres irracionals controlades per la dement passió.
L'anhel del platonisme esdevé no-res.
Esclaus dels sentits i els instints sexuals matem l'ombra de la llum.

Comentaris

 • Tàndem[Ofensiu]
  Naiade | 05-05-2008 | Valoració: 10

  Tancada la nostre ànima dins la presó del cos.
  També podem deixar-la volar lliure per uns instants, fins que el cos li demani que torni per gaudir dels seus plaers i deixi la llum per més endavant, quan el cos saciat, no s'adoni que torna a escapar-se.
  Em va alegrar el teu comentari. Espero que vagis deixant-me llegir aquest món tan meravellós que flueix de la teva anima quan la deixes escapar lliure.

  Una abraçada ben forta

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

60395 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!