Sincronia

Un relat de: GTallaferro

Se'ns escapa la llei de la causa i l'efecte que hi ha més enllà de qualsevol acció rutinària i física. Se'ns escapa aquella sincronia junguiana que reparteix les cartes i pacta, d'avançat amb la fortuna, el nostre destí.
Il·lusos, estem convençuts de posseir un poder de decisió indiscutible sobre la nostra vida.

Comentaris

 • Feliç 5e aniversari[Ofensiu]
  Naiade | 12-01-2009

  FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
  relataire!!!


  5 aniversari RC  Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

 • Em meravella...[Ofensiu]
  Maria Sanz Llaudet | 26-03-2008 | Valoració: 10

  la profunditat del teu relat sense que t'hagi calgut utilitzar gaires paraules, exactament les precises per fer-nos arribar aquest pensament. És cert, com humans no tenim perspectiva de la causa/efecte però en canvi ens cal enganyar-nos pensant que som amos del nostre destí.
  Una abraçada

 • Hola Montse.[Ofensiu]
  Naiade | 07-12-2007 | Valoració: 10

  Primer de tot, m'ha encantat el còmic tan surrealista que vas fer, et merexies el premí. Dius tantes coses a " Onirisme" reflecteixes tot el teu interior, el teu món, el que et preocupa, el que t'ha marcat. Tens molt talent "Artistassa".
  En quant al relat que ens ocupa te de dir que és molt encertat el que dius sobre el sincronisme, totalment d'acord, però se m'ha fet curt. És un tema fascinant, del que em podríem parlar moltísim, ja que sempre he pensat, indagat, intercanviat informació, fet càbales sobre aquest tema tan interessant i que veig que per variar, també compartim opinions.

  Una forta abraçada plena de la sincronia que ens uneix


l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

60395 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!