Friky jobs: els treballs més estranys

Un relat de: Societat Anònima
Tots els treballs són necessaris. Realitzen una indubtable funció social sense la qual segur que es produiria una certa mancança. Fins i tot un repartidor d'armilles com l’Aitor Karanka fa rodes de premsa que omplen d’hilaritat a molts ciutadans, provocant que millori la seva salut cardiovascular. Tanmateix hi ha llocs de treballs que poden sonar una mica estranys a qui no els coneix. De fet, la
Nancy Rica Schiff va escriure dos llibres titulats “Odd Jobs” (Treballs estranys) i la seva seqüela “Odder Jobs” (Treballs més estranys) on va recopilar les ocupacions més paranormals dels Estats Units. Vet aquí un petit tast.

Bussos de pilotes de golf.

Busquen en les profunditats dels dipòsits d’aigua en els camps de golf les pilotes que s’han perdut per recompondre-les i revendre-les. Ja estan pensant en contractar en el Berbabéu a algú que s’encarregui de buscar les pilotes que llença fora el Sergio Ramos en els penals. Demanaran, però, experiència en la NASA.

Metges de nines.

Reparen, tornen a pintar i rearmen les parts de les nines que s’han perdut, trencat o danyat. Ja han declarat que no poden fer res amb la Britney Spears.

Inspectors d’ous.

Examinen els ous per a veure si tenen alguna irregularitat abans que siguin assignats els seus graus i estampats per a la seva aprovació. Efectivament, es passen el dia tocant-se els ous.

Ambaixadors de whisky.

Beuen i expliquen les maneres apropiades de servir i assaborir diferents varietats d’aquest licor. Guti ja ha fet una entrevista de treball.

Provadors d’aliments de gossos.

Proven i analitzen mostres d’aliments canins. També escriuen avaluacions sobre els resultats. I no, no són gossos. I sí, l’alè els fa una pudor insuportable.

“Mamporrero” o apuntador.

Persona encarregada de dirigir el membre del cavall en la còpula amb l’egua. Desconec si després es queda mirant per encendre les cigarretes.

Sexador de pollets

Tracta de separar mascles de femelles pollets i ho fa a una velocitat sorprenent. A vegades té problemes amb els anomenats pollets “Falete”.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer