Foscors.

Un relat de: Alberich

Fa ben poc que van tancar-se els ulls d'un que havia vist les ombres dels arbres avançar sobre els cossos erts de gent caiguda sense pena ni gloria. Eren aquells que, ja fa anys, els van fer morir a peu dret per no viure de genolls.
Avui resten , encara, inserits com velles icones evanescents dintre d'un cercle minvant d'idearis de bona fe frustrada.
Opprimi onere officii va ser el seu destí. Vae victis !, va dir el sàtrapa i va desembeinar l'espasa per tolir els moribunds.
Algun prelat ha dit que no s'hi val a remenar la merda del passat. No hi estic pas d'acord!: ell ha estat fent-ho anys i panys amb total impunitat.

Comentaris

  • Galzeran (homefosc) | 07-12-2008 | Valoració: 10

    ho has descrit amb tanta claredat, tot i que el final penso que t'has afeblit, podries haver estat més punyent, segur que sí, però és igual.
    Fan tanta ràbia tots plegats!

    Una micona més i crido a favor de la República!
    Es pot ja? O encara et miren malament?

    Una abraçada

    Ferran

  • Donat que uns individus registrats a RC [Ofensiu]
    J.Lluís Cusidó i Ciuraneta | 25-11-2008 | Valoració: 10

    Donat que uns individus registrats a RC com lectors sota el pseudònims: atzucac, risto2, raigdelluna, cunnilingusfrigidus etcètera, o el autor suplantador o usurpador d'identitat del nostre benvolgut DARKMAN i que avui, ara mateix ja es signa Paul Gustave Doré, ignoro però ara si sota un altre identitat poden ser fins i tot autors coneguts de RC.
    Aquets individus malparits potser es creuen que ens toquen els pebrots posant-nos notes baixes per onsevulla?.
    Davant de tanta anarquia i impunitat i en un intent de fer justícia pel meu compte, he decidit visitar als meus autors preferits entre els que t'hi comptes i amb la mateixa anarquia i impunitat però amb la cara alta, sense pseudònims d'autor i sí amb el meu nom i cognoms per davant, tenint al meu haver relats publicats i fortament fumigats per aquets animalots, veure si no el titulat Els segadors de l'enveja .... O be el titulat "L'avet llampat" també el titulat "El carreró de la vila" i altres que ja no recordo et puntuaré o tornaré a puntuar aquest relat amb un deu

  • I tant si s'ha de remenar[Ofensiu]
    M.Salles | 24-11-2008 | Valoració: 10

    La merda i les fosses.
    No oblidar. Cal no oblidar.
    I cal fer-ho ara. Han passat masses anys d'impunitat.

    A les generacions per sota dela 30 ja s'han encarregat de fer-los oblidar, tapar a història. Ja és hora que algú els recordi què va ser allò.
    I per què.

    Un cop més, gràcies.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Alberich

39 Relats

203 Comentaris

41427 Lectures

Valoració de l'autor: 9.94

Biografia:
Nascut un mes de maig.
Va treballar de molt jove al tèxtil, mentre estudiava Dret i va anar a parar a l'administració.
Ha estat aprenent de molts oficis, per la qual cosa no és mestre de res.
Li agrada la vida, i cultivar l'amistat, també la mar i la muntanya.
Si voleu comentar alguna de les seves parides, tant si us agraden com si no, us ho agrairà, doncs no hi ha res que més valori que la mútua comunicació i que la gent faci cas del que un hom fa.