FI

Un relat de: kefas

No sé on soc. Estic estirada en un lloc fosc. A sobre hi tinc una superfície plana, molt llisa. I tot és fosc. No veig res però sé que al meu voltant no hi ha ningú. Ho puc ben dir perquè abans tot s’ha il·luminat. Una miqueta i només un momentet, mentre el terra es movia, com arquejant-se. Però hi ha hagut prou llum per veure que en la direcció d’on venia, lluny, n’hi havia d’altres com jo. I ara ha tornat la quietud. No sé quan fa que estic aquí ni perquè hi sóc, però intueixo que aviat passarà alguna cosa. Em ve de dins. Potser ho fa perquè detecto unes lleus vibracions que es transformen en pensaments. No són pensaments tampoc, sé que no en puc tenir. Jo sola, no. M’haig d’ajuntar amb altres. Espera !. Ara les vibracions augmenten i hi torna a haver un raig de llum! Alguna cosa passarà. Ui! Ara sí que n’hi ha de llum!.

Guaita ! Ja era hora! Però quina merda! El que he hagut d’aguantar fins arribar a tu! Acosta’t, que et faré el primer petó de la teva vida!

Uf! Estic ben molla. No sé què ha passat. La llum s’ha fet vermella i ha tornat la fosca, però només un moment. Tot s’ha mogut i una cosa calenta i humida m’ha ben mullat. Tinc por que el meu cos es desfaci. No recordo haver estat en una situació com aquesta. Hi torna a haver molta llum.

Mai m’havia alegrat tant de veure’t, petita amiga. Aquest relat és penós. El que t’ha escrit ha tingut l’encert de posar-t’hi. L’únic encert.

Comentaris

  • Uf! Estic ben molla.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 04-06-2021 | Valoració: 10

    L'únic que he entès, és el que he posat en el títol del comentari. I a més: "en un lloc fosc"
    Tens una art per a fer relats surrealistes i enginyosos, que admire.
    Salutacions.

  • interrogant[Ofensiu]
    Atlantis | 17-05-2021

    A mi em va passar com el senyor Garcia que no acabava d'interpretar a qui et dirigies i això va fer que me'l llegís moltes vegades...bona tàctica per donar llegir el què escrius.
    De totes maneres em va agradar....Un relat molt obert i ara que sé la resposta l'he tornat a llegir i ha agafat tot el significat.

    Gràcies per tots els poemes que escrius en resposta als meus.

  • M'ha fet ballar...[Ofensiu]
    Homo insciens | 16-05-2021

    ...el cap aquest relat, crec que és el que més cops he llegit, buscant i rebuscant matisos! Això segur! I crec que encara em perdo alguna cosa, perquè hi ha algun paràgraf que no acabo de lligar... Si més no la idea d'evocar les sensacions d'una paraula, FI, sens dubte, és original.

  • fer ballar el cap[Ofensiu]
    Laura Serradell Meler | 07-05-2021 | Valoració: 9

    Una relat ben escrit però que desperta moltes incognites. La imaginació al poder.

  • Tot en condicional.[Ofensiu]
    SrGarcia | 30-04-2021

    Vostè perdoni, mestre, però el seu trobar clus m’ha fet ballar el cap.
    He pensat que es podia referir a un difunt mal enterrat, o a una pastanaga arrencada i posada al forn a fer companyia a un pollastre, però no consonava gaire.
    Després de molt meditar, he arribat a la conclusió que potser es referia a l’acte de la fecundació entre mamífers (probablement lleons); si és així, potser hauria calgut alguna pista més clara, que els curts de gambals ens hi hem de trencar el cap. També hi ha coses que despisten, com que la protagonista parli en femení.
    Si les meves cabòries són certes, trobo que és un relat bonic i enginyós; si no és així, ja hauré tornat a fer el ridícul amb comentaris sense solta ni volta. Per si de cas, ja veu que em curo en salut i ho deixo tot en condicional.