Fent-se la forta

Un relat de: natasha

-No, tranquil, aquest cop no penso canviar la meva manera de fer, pots estar tranquil. Seguiré la meva vida com si res hagués passat, amb els colegues i el dia a dia; que tu hagis trobat l'amor no vol dir que m'hagi d'enfonsar en el més profund dels pous, aquest cop no serà com l'altre. Aquelles sis hores a casa teva i la nit a la casa de pagès estan ja fent via cap a l'arxiu d'història, l'oblit ja truca la porta. No, no, et dono explicacions perquè vull que ho sàpigues, que no cal que em vinguis amb cara de "ho sento, no t'ho volia amagar" a donar-me la nova perquè aquest matí només de veure't els ulls ho he notat. Però tranquil, jo estic de conya, ja formes part del passat.


Perquè intentes fer-te la forta? t'estàs trencant amb mil bocins, només penses en ell i tu aquí com el ferro, freda i fent veure que no t'afecta per res, a qui intentes enganyar? Deixa anar aquestes llàgrimes i la ràbia que et consumeix per dins. Que et veu plorar?i què?! Ell ha jugat amb tu i tu l'estimes, no és pecat! Però no t'amaguis, segueix amb la teva vida però sense empassar-t'ho tot. Sigues tu mateixa, intenta veure'l com el que és, un amor no correspost i per damunt de tot un amic. Assumeix la realitat, però sense voler fer miracles. No fagis com ell, mostra els sentiments i el que realment t'importa, perquè si segueixes així l'únic que aconseguiràs és consumir-te poc a poc i fer-te creure una mentida que no té ni cap ni peus, tot per no dir o voler reconèixer que el continues estimant, que no el pots oblidar, que si li surten bé les coses tu seguiràs estant allà com l'amiga fidel, però que tot això et dol...Nina digues el que penses, canta-li les quaranta si ho creus necessari, diga-li que no suportes que juguin més amb tu perquè amb l'amor i els sentiments ningú hi fa una partida de dominó, però siusplau, no intentis aparentar el que no ets, perquè potser ell no sap valorar-te, però els del teu costat mai t'abandonaran si parles i actues amb el cor.

Comentaris

  • És genial[Ofensiu]
    Xandra | 17-03-2010

    No sé perquè però em sento molt identificada amb tots els teus textos...

  • Ouh waw![Ofensiu]
    Underneath | 01-08-2007 | Valoració: 10

    mmm m'ha encantat... diguessim que m'ha recordat a coses d la meva vida, i aixo sempre esta be, quan llegeixes un poema ^^

  • espill meu...[Ofensiu]
    Gica Casamare | 06-09-2005 | Valoració: 10

    és el segon que et comento avui.
    Bona estructura, la doble cara, l'exterior serena, fins i tot somrient, i la interior trencada pel dolor.
    Acceptar la realitat... saber què és la realitat!
    M'ha agradat, potser sentint-lo com un espill

  • ets forta[Ofensiu]
    fill de les ombres | 19-06-2005

    cal viure al màxim les alegries i les tristeses, i inclús et diria més, sabem viure amb més intensitat el dolor que la felicitat.
    som fills de les ombres, fills d'aquests moments de buidor, de desamor, que ens fan explotar per dins en mil trossets, que ens mouen a descobrir en nosaltres una espurna d'eternitat que ens fa renéixer altre cop més grans i més forts.
    són les caigudes les que ens fan créixer i sens dubte després d'aquesta faràs una estirada, no en tinguis cap dubte.

    un amor no ha de ser un somni sinó algú amb qui fer els somnis realitat.
    no l'idealitzis en la distància doncs qui realment és extraordinària ets tu, el teu món, el teu cos, la teva màgia, els teus deliris, els teus anhels... tot és a les teves mans com una massa de fang esperant ser banyada per les llàgrimes i modelada per unes mans decidides.

    agraeix els passos fets fins avui, treu-ne el màxim profit i encamina't ara vers l'horitzó que et tracis tu mateixa, des de l'ànima, des de dins, i cap al més enllà.


    sense ser conscient de fer-ho, quan tu t'afiancis en el teu propi camí, serà ell qui buscarà una drecera per atrapar-te, per retenir-te, perquè no deixis de perseguir les seves petjades.
    si t'afanyes a navegar cap a la teva ítaca, de tu, no trobarà ni tan sols l'estela en el mar en calma que hauràs deixat enrere després de la tempesta.

    una abraçada! (i perdona el rotllo... potser és que jo he compartit intensament això que escrius!)

  • Todo es un sueño[Ofensiu]
    Vesna | 21-05-2005 | Valoració: 10

    perdona he apretat el boto k no toca , deia k todo es un sueño es la frase mes repetida de la canço " el sueño de Ibiza" k la estaba escoltant mntre llegia , pots pensar aixo de lo k t'ha pasat amb el micky , k "todo es un sueño" i que algun dia despertaras del somni i veuras k nomes ha sigut aixo: un somni
    si ell ha jugat amb els teus sentiments no es merell ni el teu dolor ni les teves llagrimes.
    anims nina i cntinua escribint aixi k m'encanta el sentiment k poses en els relats

  • todo es un sueño[Ofensiu]
    Vesna | 21-05-2005 | Valoració: 10

    es la frase mes repetida de la cnço "el sueño de ibiza" es que es la q

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de natasha

natasha

65 Relats

274 Comentaris

83001 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer una matinada d'agost del 1988 a la ciutat dels quatre rius (Girona).
Química professionalment parlant trobo en les lletres el meu millor refugi, on plasmar sensacions, desfogar-me durant un mal dia o volar pels núvols... escriure s'ha converit en una forma de deixar anar allò que penso però que no dic.
El meu camí seria més feixuc sense els amics i la família.
Gaudeixo amb una bona musica, un bon llibre, una conversa, el bàsquet o amb la simple tranquil·litat davant del mar.

si teniu alguna cosa a dir: judithgirona@hotmail.com

*tot comentari o crítica serà benvingut