Estrés

Un relat de: natasha
Arribarà a casa, es traurà les esportives i els texans vells que fa servir per treballar i es dutxarà. Només així i amb la vista posada en el cap de setmana recuperarà el somriure i la tranquil•litat tan característics del seu “jo” interior i que són tan complicats de veure durant la setmana.
La feina, sempre “LA FEINA” li repeteixen aquells que la veuen canviar. I amb això, un rostre trist, acompanyat d’un mal humor que fins i tot la treuen a ella de les seves pròpies caselles.
El seu xicot li ha dit mil cops que l’ha de deixar dins en sortir, però ella (impotent davant una situació d’estrés que comença a escapar-se-li de les mans) respon que fins el divendres a les set allò forma part del seu uniforme…
Amb tot, ella que es consumeix, els nervis que la posseeixen i cada cop costa més deixar-los en la dutxa dels divendres…
Algú feliç que poc a poc… s’apaga.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de natasha

natasha

65 Relats

274 Comentaris

82955 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer una matinada d'agost del 1988 a la ciutat dels quatre rius (Girona).
Química professionalment parlant trobo en les lletres el meu millor refugi, on plasmar sensacions, desfogar-me durant un mal dia o volar pels núvols... escriure s'ha converit en una forma de deixar anar allò que penso però que no dic.
El meu camí seria més feixuc sense els amics i la família.
Gaudeixo amb una bona musica, un bon llibre, una conversa, el bàsquet o amb la simple tranquil·litat davant del mar.

si teniu alguna cosa a dir: judithgirona@hotmail.com

*tot comentari o crítica serà benvingut