Els personatges de "La meva vida"

Un relat de: natasha
De sobte em trobo enmig de la conversa i em plantejo el “per què no?” de presentar-te els protagonistes d’aquesta sèrie anomenada “La meva vida” i ho acabo fent sense pensar.
Poc a poc, sense presses, crec fer-ho pel simple motiu que si n’ets espectador et serà més fàcil seguir-la i si, pel contrari, un cop vistos uns quants episodis decideixes entrar a l’elenc actoral és necessari que saber-ne noms i rols. Més enllà dels genèrics “família”, “amics” i “companys de feina” n’hi ha que desenvolupen un paper important, és més, essencials per seguir endavant, sense ells res seria igual i el capítol diari té un desenllaç diferent segons els seus moviments. Cada un amb el seu rol, alguns que fan aparicions més esporàdiques, d’altres que compateixen pels minuts de protagonisme però al cap i a la fi ells són l’ànima de tot. Més endavant segurament també toqui fer les presentacions de la veu en off, aquell fantasma que ronda pel plató, és d’un actor que va decidir marxar abans que l’escena es rodés tot i que va deixar petjada pels seus assajos; i també tocarà el torn a les localitzacions habituals del set de rodatge, racons inóspits de la geografia on perdre’s per fer més amè el serial i d’altres més habituals en el dia a dia on no diries mai que allà estigués passant quelcom interessant.
Poc a poc et vaig presentant els protagonistes, poc a poc em sento més jo.

Comentaris

  • una bona reflexió judith...[Ofensiu]
    joandemataro | 10-07-2011 | Valoració: 10

    del nostre dia a dia, l'escenari, els personatges... Dóna per pensar i és enriquidor
    gràcies pel teu amable comentari al meu relat " cal arriscar.."

    fins ben aviat
    una abraçada mataronina
    joan

  • Bona al·legoria[Ofensiu]
    nuriagau | 25-06-2011

    Molts són els personatges que apareixen a la pel•lícula de la nostra vida. Alguns són personatges principals; n’hi ha d’altres secundaris, que en moments concrets juguen un paper decisiu en l’argument i d’altres, simplement decoratius. Una bona al·legoria per comentar aquelles persones que ens acompanyen en la nsotra existència.

    Núria

  • Quina reflexió més bella[Ofensiu]
    Llorenç Garcia | 23-06-2011 | Valoració: 10

    M'ha encantat tant la forma com el missatge. Plena de metàfores teatrals, confegeixes una reflexió sobre el paper dels personatges d'aquest escenari anomenat vida. Els papers que desenvolupen algunes persones en les nostres vides i com de vegades ens ajuda a definir-nos a nosaltres mateixos. No entenc com aquest text ha passat desapercebut fins ara als altres relataires.
    Un beset, Judith,
    Llorenç

l´Autor

Foto de perfil de natasha

natasha

65 Relats

274 Comentaris

82991 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer una matinada d'agost del 1988 a la ciutat dels quatre rius (Girona).
Química professionalment parlant trobo en les lletres el meu millor refugi, on plasmar sensacions, desfogar-me durant un mal dia o volar pels núvols... escriure s'ha converit en una forma de deixar anar allò que penso però que no dic.
El meu camí seria més feixuc sense els amics i la família.
Gaudeixo amb una bona musica, un bon llibre, una conversa, el bàsquet o amb la simple tranquil·litat davant del mar.

si teniu alguna cosa a dir: judithgirona@hotmail.com

*tot comentari o crítica serà benvingut