Faig l'amor amb un coixí

Un relat de: Tanganika
I arriba la matinada i sento la cridòria dels ocells encetant la vida que la nit havia somort i m'omplo d'energia - ja en tenia i la sentia- i observo els colors encara indefinits del dormitori on qui sap quants espectres hi deambulen... i jo desitjo estimar i trobar l'home al meu costat.
L'home no hi és. On és? A treballar, a fer esport, a voltar per la terra o pel cel?
L'home no hi és.
M'acosto un coixí i el poso al meu costat, imaginant la persona. Tanco els ulls per no trobar-me ulls blancs nus de vocabulari. M'abraço al coixí, que no té ossos i que pot dissimular amb prou feines músculs. M'hi aferro i li parlo alhora que el beso febrilment i tant com puc vull trobar-hi els altres llavis adosats i parlar-li sense deixar els petons seguits i els somriures i desvio el trobar a faltar instants màgics que no sé descriure. Em cremen les galtes i els braços, l'abdomen, i les ganes d'ell que no hi és i que recreo amb el ridícul succedani arriben entre les cames. En va busco un mínim promontori pels moviments rítmics inevitables que s'accionen. La gran mancança la disfresso i em suggestiono i segueixo, segueixo mullant el coixí amb la boca, amb la suor i, finalment, esclato. El coixí, indiferent, quan el deixo anar, reposa i no triga en recuperar la forma després de les masegades. Coixí d'un tou que no és tendresa, d'un callar que no és entesa! I, alhora... venerat coixí!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133081 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).