Estic fugint de tu

Un relat de: Gemma34

Sé que si ens truquem acabaré alterant el son d'aquella nit. Per això fujo. És tan fàcil evadir per no afrontar-se amb la realitat. M'envolta una mena de covardia que no em deixa moure. Em fa por donar el pas definitiu, en el qual he de clavar l'espasa que apagarà del tot la nostre relació. Sé que de no fer-ho, també s'esfondrà de totes maneres, però, no sembla tan radical.
Em preguntes que quan et trucaré... i jo només faig que donar-te llargues. Però de que et queixes? Tu vas ser el primer en demanar temps. Potser és que ara sóc jo la qui necessita temps, però no per tornar amb tu. Sinó per oblidar sense dolor, i a poc a poc, que ja no hi ets.
Aquí vols enganyar?. Quan temps et durarà l'eufòria de que em vols al teu costat?. Només són paraules sense promeses, paraules que són buides. Aturat detingudament i rumia una estona. Que veus en el dia de demà? Fa només dos mesos em deies que et feia por el futur. Potser el veus ara?. Jo sí, gràcies a les teves paraules vaig veure el nostre futur. No podré arrancar mai la gelosia que porto a dins si no aprens a comunicar-te amb mi. No ets sincer. T'amagues les coses per no ferir-me. Però no oblidis que sempre et vaig demanar sinceritat, i tu per no mentir, optaves per callar. Jo no vull això. Acabo deduint per mi mateixa el que passa. De vegades l'encerto, i de vegades exagero. Tot queda a càrrec de la meva imaginació, i el pitjor de tot, és que en tinc molta!.
Tu creus que podríem continuar, però a canvi demanes intimitat, que facis el que facis no tinguis la necessitat de donar comptes del que fas. Jo no vull això. Sé que m'acabaré torturant. Per tant, torno a reafirmar el que fa dos mesos et vaig dir: Sigues feliç, jo no t'oblidaré mai.

Comentaris

  • abeixa | 19-11-2005 | Valoració: 10

    no martxis d,rc ¡¡¡¡¡¡¡

  • Jekyll & Hyde[Ofensiu]
    pivotatomic | 14-09-2005

    Després d'haver llegit una bona pila de relats teus, he descobert que hi ha dues Gemma 34. Una, la gamberra entremaliada de "uauuu!", "Faltes d'urtugrafia" o "Penetra'm". L'altre, una dona plena de sentiment, neguit, i tristor, però també de passió i tendresa... capaç d'expresar tots aquests sentiments de forma més que compentent.

    No sé quina de les dues m'agrada més. I com que no puc escollir, em queda amb les dues. Et recomeno, això sí, que puleixis una miqueta més els relats abans de penjar-los...

    Una troballa, tu, eh?

  • patri | 18-08-2005 | Valoració: 8

    és el primer relat dels que tens aquí publicats que llegeixo, i la veritat és que m'ha agradat ja que fas que em posi a la pell del personatge, i encara que és curt és intens. Ara seguiré llegint!!

    ah, per cert! Sóc la Patri. No crec que en coneguis gaires, no?

    Muak.

  • aigua fresca[Ofensiu]
    foster | 28-07-2005 | Valoració: 9

    És, malauradament, com si m'hagués mirat al mirall i m'ho hagués dit a mi mateix.
    Com que en aquest moment em toca de tan a prop, millor em callo.
    Felicitats, és un relat dels teus, directe, encertat, aigua fresca enmig del desert, sense carrincloneries ni ornamentacions, només el que val al pena, la veritat, la teva veritat però també la de molts altres (amb lleugeres modificacions, és clar).
    Ja t'enyorava Gemma34!
    Escolta, si et plau, vigila les faltes, n'hi ha algunes que posen els pèls de punta i desvirtuen el total. Si vols, el proper me l'envies abans de penjar-lo i t'hi faig una ullada.
    adéu bonica
    foster

Valoració mitja: 9