ESTIC FOTUT

Un relat de: Jaumedelleida

ESTIC FOTUT

La companya estava fotuda i necessitava fotre un altre cop un treball molt fotut informatitzat i em fotia pressions perquè li fotés jo, perquè em considerava ser més expert que ella en fotre fotuts treballs informàtics. No et fot? Ella que en fot pels descosits !

M'havia doncs, fotut fer un treball fotut al PC. I jo aquell dia també em trobava bastant fotut. Tot i així, i estant fotut, aquest cop no li he pogut fotre com solia fotre-li de tant en tant i només quan estava fotuda. Però sí que al seu lloc he fotut aquest escrit, per cert, mal fotut. I fotre'l m'ha fotut encara més ben fotut, i tot, perquè el fotut ratolí m'ha fotut una mala jugada, en fotre'm un important arxiu i com no sé on coi s'ha fotut dit arxiu, el PC sembla que hagi volgut fotre'm i de pas fotre el camp. I d'aquesta, jo (com no podria fotre d'una altra manera) emprenyat, me l'he fotut de sobre fotent-lo contra la paret.

Em fotria molt però, que ara la fotuda sòcia, en enterar-se'n del que li he fotut, s'exclamés amb un: "No fotis que has fotut el meu PC!." I pel que a mi respecta, a part de fotre-li el disgust més fotut de sa vida, acabi ella per fotre'm al carrer tot dient-me: Fes-te fotre! I així no poder-li ja fotre-li més treballs fotuts com aquest que no li he sabut fotre, a part, és clar, de no fotre-li d'altres coses, ben fotudes com solc de tant en tant fotre-li. Ja m'enteneu, oi? O us ho he de fotre més clar? !Què fotuts que sou!

Si de fet em fot això, sí que llavors podré dir amb propietat: Què fotut que estic!

Ai senyor¡... Doncs què hi fotrem!

Comentaris

  • Clar de lluna | 25-04-2008

    ...vaig prometre que em passaria pel teu racó a RC i aquí estic! A més, he anat on em vas recomanar i... he trobat un relat divertit que juga amb un verb que tantes i tantes vegades utilitzem! M'he quedat ben fotuda gratament amb aquest joc de paraules, no et fot!

    Un plaer haver-te conegut per St. Jordi! Una abraçada!

  • ho mereixes!!!!!![Ofensiu]
    lienu | 17-04-2008 | Valoració: 10

    tan sols pel tip de riure que me fet al llegir-lo, i per lo bona persona que ets et meriexes un 10... molts petons

  • fotudament [Ofensiu]
    ANEROL | 17-04-2008 | Valoració: 10

    ben servit el fotre quan s'està ben fotut.
    Hola

  • Coi Jaume[Ofensiu]
    elena07 | 26-03-2008 | Valoració: 10

    No havia llegit encara aquest relat, m'he fotut de riure, i he decidit enviar-lo als meus amics i amigues . Molt bo . Forta abraçada

  • Ben cert!![Ofensiu]
    mistika | 25-03-2008 | Valoració: 8

    Hola Shupiluliuma.
    Primer de tot em vull presentar sók la Místika, encantada!! Jo ja fa molt de temps que estic per aki i és el primer cop que et llegeixo, perquè obviamnt no se m'hauria oblidat un pseudònim com akest!! Jejeje.
    Et volia dir que no creus q FOTS servir massa cops el "verb"? Bé és broma. Ara et comento:
    M'ha agradat el teu relat perquè és ben cert que els catalans utilitzem el verb "fotre" tan "panxus", com un comodí. I m'he sentit tan identificada...que m'has provocat més un somnriure.
    Et seguiré llegint!!!
    Att: Místika


Valoració mitja: 9.6

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

729 Comentaris

370481 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com