Esquizofrènia

Un relat de: Tenderness

Estàs cansat, necessites reposar. Les espatlles et pesen, les cames no et sostenen i amb prou feines pots caminar…te'n vas al llit, et descalces amb dificultat, així que decideixes dormir vestit. No tens ningú que et pugui ajudar.. fa temps que amb ningú parles, no fas vida social. Només tens aquestes veus que t'acompanyen i et fan delirar... no et preocupis pel que diguin, ni el que puguin expressar, perquè saps molt bé que això només passa al teu cap. Mires al teu voltant, et sents observat. Això es una cosa que tu pots controlar.
Els ulls et pesen, no et pots aguantar.. així que decideixes tancar-los i d'una vegada poder descansar. Però hi ha una cosa que tu no saps, i és que un cop tanquis els ulls, mai més els obriràs.

Comentaris

  • anim!![Ofensiu]
    Romeu | 02-05-2005

    pensa que la vida és anar morint, i que la mort és necessaria per anar vivint. cal morir cada instant, cal sentir-se viu cada matí, fes-te amiga dels teus fantasmes....escolta´t....una vegada crehues la foscor, podras gaudir molt més els colors. anim!!!

  • introspecció...[Ofensiu]
    Capdelin | 02-05-2005 | Valoració: 10

    relax... entrada a l'interior (hi ha persones que no hi han estat mai)... el Jo... dubtes, temors, qui sóc, on vaig... la resta del món espia, por... és la lluita per la supervivència de la personalitat... laberints, sortides confuses... boira... una llum?
    ets una psicoanalista perfecta... psícòloga de la ment... carai! mirant els teus ulls de la dreta, entres dintre meu... m'hipnotitzes... ajuda'm, també tinc por... je je
    perfecte!!! m'encanta com escrius!
    un petonàs i una forta abraçada... amigaaaaa!!!!!

  • Móns irreals[Ofensiu]
    kispar fidu | 28-04-2005

    Vius en un món "irreal", en el teu propi món. Et crees les teves pròpies històries. La teva ment fa de la teva vida una "aventura" que a tu et sembla real. Són situacions difícils.

    (un relat breu sobre una malaltia actual, que afecta força gent).