ESAET.PERTS

Un relat de: Jaumedelleida

ESAET-PERTS

Al bell mig del local, una tarima rodona amb una chaise-longue folrada de vellut roig i una bossa a la vora. A la sala, asseguts, únicament homes. Les quatre noies que s'hi veien passejant-se amunt i avall eren les cambreres. Arribada l'hora anunciada de l'espectacle s'enfosquí de cop la platea. Un únic focus situà el cercle lumínic a un extrem dret de la tarima central on s'hi dirigí, tota juguetona una noia d'uns vint-i-cinc anyets completament nua. D'entrada, l'espectacle ho semblava més la imatge de badocs i d'ulls desorbitats que oferien la majoria dels assistents, que no pas les suaus contorsions que venia desenvolupant aquella jove artista fins que s'assegué. La música, evidentment, la més suggestiva i escaient per a l'ocasió i que convidava a exaltar notablement la libido.
Per a sorpresa de tots, la protagonista s'aixecà de la seva cadira i -com si d'un joc de màgia es tractés- va treure de la bossa, un preciós tanga daurat, que posà fi a la visió del parrús arrissat d'aquella jove striper, mentre donà dues voltes per a que tothom pogués observar-la. Uns quants girs més entorn de sí mateixa per a bon gaudi del públic exigent de poder continuar amb la visió d'aquella noia nua però ja sense la xona visible. Cop seguit, es tragué de la mateixa bossa, un parell de mitges negres. Poc a poc, amb gestos sinuosos i al ritme adient de la peça musical, se les anava col·locant en cada una de les seves estilitzades extremitats. El públic restà estranyat, però seguia atent a la funció. Feu quatre passes més enllà tot exhibint-se i tornà al lloc d'origen. Tragué de la bossa uns guants llargs d'aquests que arriben fins a mig braç, i igualment com ho feu amb les cames, ho va fer amb les dues extremitats superiors. Unes quantes passes amunt i avall tot remenant-se al compàs de la mateixa melodia excitant. El públic, encuriosit per a veure que podria donar de sí aquell espectacle. Una ajupida més -en la que novament la llei de la gravetat, li va fer pronunciar desmesuradament la verticalitat forçada dels seus atributs pectorals-, feu que recollís en aquesta ocasió, per col·locar-se'ls després, uns sostenidors adequats anatòmicament als seus esvelts pits. Una altra petita desfilada i tornà a la bossa. Un minivestidet cobri gaire bé la resta de pell que restava al descobert. Finalment i en intuir-se ja l'acabament de la melodia que l'acompanyà durant el petit xou, baixà de l'esmentada tarima i amb el mateix ritme en què havia aparegut a l'escenari, se n'anà vers els vestuaris. L'enuig general fou unànime i alguns dels assistents exigiren la devolució de l'entrada per estafa i presa de pèl, atès, sobre tot, per l'anomenada i trajectòria de la famosa artista del món vodevilesc que feia preveure un dels millors espectacles eròtics del moment.

Pobres incauts! No se n'adonaren del nom de l'espectacle, on la bella artista en qüestió, complí fil per randa l'enunciat.



Jaumelleida (Abril 2009)

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

729 Comentaris

370469 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com