ENTRE LA VIDA I LA MORT

Un relat de: Maria12
En moments com aquests, quan la vida i la mort ballen una dansa fràgil i incerta, és quan les petites coses es tornen gegants. És com si el temps es distorsionés i cada moment es convertís en un tresor preuat, una joia efímera que cal capturar amb tota l'atenció i amor possibles.

Valorar els petits moments és com aprendre a llegir entre línies, descobrint la bellesa en detalls que abans podrien passar desapercebuts. És escoltar el respir de qui estimes i entendre que cada batec és un miracle, cada paraula pronunciada un regal del cor.

És en el silenci compartit, en les mirades plenes de significat, en les mans que es troben i s'abraonen amb una força que va més enllà de les paraules, on es troba la màgia del present. És en el somriure compartit malgrat les llàgrimes, en la complicitat d'un gest, en la presència incondicional que s'esdevé un miracle: el miracle de sentir-se viu, de connectar amb l'essència de l'ésser humà.

A l'hospital, entre la vida i la mort, cada instant és una oportunitat per estimar, per agrair, per comprendre la fragilitat i la grandesa de l'existència. És un recordatori contundent de la preciositat de cada moment, de la importància de cada petita mostra d'amor i suport.

En aquest viatge desconegut, en aquest mar d'incerteses, agafem-nos de la mà i navegarem junts. Perquè fins i tot en la foscor més profunda, sempre hi ha una llum que ens guia, una esperança que ens sosté. I en els petits moments, en la seva simplicitat i profunditat, trobarem la força per continuar endavant, perquè l'amor és la força més poderosa que existeix i, en moments com aquests, és el que ens manté units i ens recorda que cada instant, per petit que sigui, és un regal que mereix ser celebrat.

Comentaris

  • Preciós...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 05-06-2024 | Valoració: 10

    profund, real.... Quina gran sensibilitat i quin missatge més senzill i alhora d'una profunditat immensa. L'instant, els petits moments, l'amor, la gratitud...

    Meravellós relat Maria12.

    Una abraçada.

    Rosa.

  • Els petits detalls[Ofensiu]
    llpages | 05-06-2024 | Valoració: 10

    Tot el text està farcit de petits detalls que donen sentit a l'existència. M'ha agradat com assenyala aquests gests imperceptibles com els que ens fan més forts en els moments més durs, en els tràngols que tots hem passat i passarem. Un relat per llegir cada dia i valorar tot el que tenim d'immaterial i no pas tot el que volem tenir de material. Enhorabona, Maria 12!