Ella 2

Un relat de: enric cirici

¿ De veritat no hi tornarem a la muntanya prodigiosa ? Ni a la nostàlgia, viscuda des d'allà, entre dos mars encabritats, ni tornaré a veure aquells ulls negres plorosos en l'estació, el dia de la marxa. ¿ Per què no podem renéixer a la il·lusió ? Encara que sigui per un instant...però hi ha la carta que posava fi a tot, i el futur es va convertir en utopia irrealitzable. I tant lleugerament com ho vàrem assumir...Tu escrivint i jo no contestant.
Perquè ara voldria jo fer present el passat, i tu en defuges. Quan els camins és separen són difícils de refer. Em rebel·lo a no poder recuperar allò que era nostre. M'agradaria saber si el dos tenim la mateixa enyorada en el nostre interior. Però un dia qualsevol, potser mai, podrem tornar a fer futur...el meu i el teu, el mateix. Junts una altre vegada d'aquella manera. Tu voltada de simbologia adornant la teva imatge bonica, per a mi eterna, estàtica, perenne...per sempre...potser només són restes una d'imatge fugissera, ¡dringa novament!. I no deixis que el silenci sigui absolut, com quan les campanes deixen de sonar, a les nostres orelles i en les hores de nit fosca. Un dia m'agradaria tornar-me a aturar, junts a la vora de l'instant perdut, a la vora del que no va ser per culpa del no res, o del que en diuen el destí. Jo voldria trencar la història i recuperar la música dolça d'una complicitat, ara impossible.

Comentaris

  • hi ha que reconeixer ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 04-06-2005

    que la prosa poètica és lo teu, tot esperant la tercera entrega, aquesta ha estat molt curta ...

    una aferrada

    Conxa

l´Autor

enric cirici

17 Relats

43 Comentaris

30221 Lectures

Valoració de l'autor: 9.29

Biografia:
nascut el 1931 soc enginyer químic i he publicat tres llibres: Raquel, Els fets del Palau, Cançons per a un temps de silenci. He estat anys en la campanya de la "Nova Canço catalana" He estat president d'Ona, de l'Avui. També vaig col·laborar en la fundació del Grup del Llibre. He tigut una dedicació professional en el món del paper, especialment en el comerç internacional. Escic a varies revistes de Barcelona.